Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας ξεσπά για τον κορωνοϊό, το 5G και το μέλλον των παιδιών! Η ανάρτηση που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις (ΕΙΚΟΝΑ)

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας ξεσπά για τον κορωνοϊό, το 5G και το μέλλον ...
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, κάνοντας μια ανάρτηση για τον κορωνοϊό και τις μάσκες, ενώ έμπλεξε μαζί και τις θεωρίες για το 5G. Μάλιστα, η ανάρτησή του προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, αφού κάποιοι του έλεγαν... «μπράβο» για τις απόψεις του, ενώ κάποιοι άλλοι αναρωτιόντουσαν «τι ήπιες ρε μεγάλε;»  Δείτε τι έγραψε: «Αν όλος ο κόσμος φοράει μια μάσκα φοβούμενος το πρόστιμο των 150 ευρώ και τρομoκρατημένος βεβαίως βεβαίως από την προπαγάνδα των κυβερνητικών ΜΜΕ, που έχουν πάψει να δέχονται τον αντίλογο και την αντίθετη γνώμη ρίχνοντας προφίλ και σελίδες (μας λέγανε οι μεγαλύτεροι “εσείς δεν έχετε ζήσει χούντα, να καταλάβετε τι σημαίνει,” νομίζω τελικά τη ζούμε εις το τετράγωνο), σκεφτείτε λοιπόν τι θα γίνει όταν τα 150 ευρώ γίνουν 1.000 ή και δύο χρόνια φυλάκιση. Τότε τι; Θα κατεβάσουμε και τα βρακιά μας; Οχι Κυριάκο Μητσοτάκη. Οχι Νίκη Κεραμέως. Οχι Χαρδαλιά. Οχι Μαζανη. Το μέλλον της ανθρωπότητας δεν ανήκει ούτε σε εσάς, ούτε στον Gates, ούτε στον Rockfeller, ούτε στον Rothchild.  ΑΝΗΚΕΙ στα παιδιά μας. Και τα παιδιά μας δεν θα τα φιμώσετε. Οσο καιρό ήμασταν σπίτι τοποθετήσατε ανά την Ελλάδα χιλιάδες κεραίες 5G. Καταστρέφετε με τις μάσκες το ανοσοποιητικό των ανθρώπων μεγεθύνοντας το καθημερινό άγχος της επιβίωσης, μιας που διαλύετε την οικονομία. Φέρνετε τα εμβόλια μιας εταιρίας ονόματι astrazeneca που στις 5 Μαΐου αναφερόταν και ο Τσιόδρας για τα εμβόλια του Gates  Οταν όλα ενεργοποιηθούν θα πέφτει ο κόσμος σαν τα κοτόπουλα και ο κορωνοϊός θα ανθίζει. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή θεωρίες συνωμοσίας; Οι μάσκες οι δικές σας πέσανε, μην πάτε να τις φορέσετε στους άλλους. Εχει ο διάολος το σχέδιό του, αλλά έχει και ο Θεός το δικό του.  Αναπνεύστε ελεύθερα!»

2 σχόλια:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive