Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Περίπου στα 5.000.000 υπολογίζεται το πλήθος της χτεσινής εκδήλωσης διαμαρτυρίας στο Βερολίνο


κατά των νέων αντισυνταγματικών μέτρων και των ψεμάτων της "κυβερνητικής-πολιτικής επιστήμης" περί κορωνοϊού!
Μισή Ελλάδα κόσμος! ...
Ανάμεσά τους πλήθος μεγάλων επιστημόνων, γιατρών, δικηγόρων κλπ.
Πολλοί από τους οποίους δηλώνουν πως θα παραμείνουν έως ότου πέσει η κυβέρνηση!
Συνωμοσιολόγοι κι αυτοί ε;;
Θα ήθελα να έκαναν συγκέντρωση και όλοι όσοι πιστεύουν στην επικινδυνότητα του ιού και στην προστασία της μάσκας. Να δούμε, πόσοι θα είναι; Θα ξεπερνούσαν τους 5.000; Οργανώστε μία να μετρήσουμε και να συγκρίνουμε.
Επιπλέον θα ήθελα να θέσω 3 απορίες:
1ον: Πως η Γερμανική δικαιοσύνη απεφάνθη ότι δεν συντρέχει κίνδυνος δημόσιας υγείας και εξέδωσε άδεια για τη συγκέντρωση;; Αφού ο covid-19 είναι τόσο επικίνδυνος και μεταδοτικός; Γνωρίζουν ότι δεν είναι και μας το κρύβουν; Ή συμβάλλουν στην διασπορά και εξάπλωσή του;
2ον: Πιο ελληνικό κανάλι έδειξε το τρομερό αυτό γεγονός; Ας μας ενημερώσει κάποιος διότι δεν έχουμε τηλεόραση.
3ον: Σύμφωνα με την επικινδυνότητα του ιού και την τρομερή μεταδοτικότητα του, κατά τους ''κυβερνητικούς-πολιτικούς επιστήμονες'', θα πρέπει από σήμερα κιόλας να αρχίσουμε να μετράμε εκατοντάδες χιλιάδες κρούσματα και νεκρούς. Σωστά;
Ορίστε και ενδεικτικό βίντεο από την εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Βερολίνο η οποία άρχισε χτες στις 29.08.2020 και συνεχίζεται ακόμα.
Στο απόσπασμα ομιλεί ο Κένεντι (Robert F. Kennedy), ο ανιψιός του γνωστού Κένεντι (John F. Kennedy), του 35ου προέδρου της Αμερικής, τον οποίο κάποιοι δολοφόνησαν στις 22 Νοεμβρίου του 1963, γι' αυτά που αποκάλυψε και γι' αυτά που ετοιμαζόταν να πράξει έναντι των τραπεζών και των υποκινητών της νέας τάξης πραγμάτων:

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive