Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, θα σκοτώσουν ΚΑΙ τα παιδιά μας.«ΣΕΙΣΜΟΣ» με δήλωση για τα Ελληνόπουλα άνω των τριών ετών – Τι πρέπει να κάνουν.Τι λένε Αδωνις, Συψας, Τσιόρδας. 4 ΒΙΝΤΕΟ)

EL - «ΣΕΙΣΜΟΣ» με δήλωση για τα Ελληνόπουλα άνω των τριών ετών ...
Ποιοι χαρακτηρίζονται πιο υπάκουοι… Συνεχίζονται οι υπερβολικές ανακοινώσεις για τον κορωνοϊό, που δεν δικαιολογεί τον πανικό, ο οποίος καλλιεργείται σε παγκόσμιο επίπεδο, φυσικά και στην Ελλάδα...

Η νέα υπερβολική, κατά την άποψή μας, δήλωση έρχεται από τον καθηγητή Μικροβιολογίας, Αλκιβιάδη Βατόπουλο.  Χωρίς να μασάει τα λόγια του δήλωσε πως τα παιδιά άνω των τριών ετών πρέπει να φορούν μάσκα, την ώρα που το εν λόγω μέτρο κατηγορείται για αύξηση πνευμονοπαθειών και προβληματική προστασία απέναντι στον όποιο ιό. 
«Κάθε εβδομάδα πλέον είναι κρίσιμη. Πρέπει να γίνει υλοποίηση των μέτρων και από την πολιτεία και από εμάς προκειμένου να δούμε ύφεση η οποία θα φανεί έπειτα από δέκα μέρες», είχε δηλώσει νωρίτερα ο κ. Βατόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ.  

«Οι νέοι έχουν κοινή λογική και μπορούν να καταλάβουν ότι επιστρέφοντας από διακοπές μπορεί να φέρουν τον επικίνδυνο ιό που μπορεί να μην βλάψει τους ίδιους, ωστόσο μπορεί να βλάψει τους δικούς τους, για αυτό πρέπει να αυτοπεριοριστούν». 

Μάλιστα τόνισε ότι όσοι επιθυμούν να κάνουν τεστ πρέπει να το κάνουν έπειτα από πέντε μέρες από την επιστροφή τους, ώστε να μεσολαβεί ο χρόνος επωάσεως σε περίπτωση που έχουν κολλήσει κάτι στο πλοίο ή οπουδήποτε.  Για τα σχολεία είπε πως δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο και είναι μια συζήτηση σε εξέλιξη. Ο ίδιος εκτίμησε ότι μπορεί να εφαρμοστεί το μέτρο της μάσκας ακόμα και από τις μικρότερες ηλικίες κάτω των 10, διότι τα παιδιά είναι πιο υπάκουα.

2 σχόλια:

  1. Κανένας δεν πρέπει να φοράει ΜΆΣΚΑ.....

    ΠΑΡΕΠΙΠΤΌΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ ΦΟΡΆΝΕ, ΑΛΛΆ ΆΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΏΝ...

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας πει καποιος στον Βατοπουλο και σε καθε συμπλεγματικο ψευτοεπιστημονα οτι το προβλημα της μασκας ειναι θεμα μηχανικης[ποσο ογκο αερα ανα εισπνοη αφαιρει,αρα και ποσοστο οξυγονου,ποσο παραπανω εργο απαιτειται κ.λ.π]και μετα ποσο επικινδυνη ειναι αυτη η ποσοστιαια μειωση οξυγονου.Αυτος μετα,αν ξερει.να μας πει ποσα μυρια μικροβια παρακρατουνται στη μασκα.Οχι πειραματα στα παιδια του κοσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive