Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

25χρονη σερβιτόρα έβγαλε φωτογραφία τα ματωμένα της πόδια και γκρέμισε το διαδίκτυο

fwtografia
Μια νεαρή κοπέλα δημοσίευσε τα ματωμένα πόδια της μετά τη δουλειά. Το θέμα δεν είναι η πολύωρη εργασία, αλλά η εργασία με τακούνια. Τέτοια εξαίσια παπούτσια φοριούνται σε ειδικές περιστάσεις...
Φυσικά αν τα φοράτε όλη μέρα είναι ακόμη μεγαλύτερο το πρόβλημα. Ο διευθυντής ενός εστιατορίου είχε βάλει βέτο και έπρεπε όλες οι σερβιτόρες του στην καναδική επαρχία της Αλμπέρτα να φοράνε ψηλοτάκουνα.
Πρόσφατα η νεαρή δημοσιεύθηκε στο Facebook συγκλονιστική εικόνα με τα ματωμένα πόδια μετά από 12 ώρες εργασίας στο εστιατόριο. Η κοπέλα είχε φουσκάλες και ματωμένα πόδια, παρά το γεγονός ότι φορούσε ακριβά παπούτσια. Η φωτογραφία αυτή γκρέμισε το διαδίκτυο σε ταχύτητα φωτός. Ως αποτέλεσμα είχε να λάβει μεγάλη υποστήριξη από τους χρήστες του διαδικτύου.
Η Νικόλ δημοσίευσε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία του αιματηρού ποδιού της και άφησε ένα ισχυρό μήνυμα: “Θέλω να δείξω σε όλους όσους επισκέπτεται το εστιατόριο Joey αυτό. Η πολιτική τους είναι ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να φοράνε ψηλοτάκουνα παπούτσια, παρά το γεγονός ότι από την ιατρική γνωρίζουμε ότι πρέπει να τα φοράμε λίγες ώρες. Ο Διευθυντής μας απαγόρευσε να φοράμε ίσια παπούτσια”.
Μετά από αυτό της ζητήθηκε να αποχωρήσει την επόμενη ημέρα. Επίσης δήλωσε, ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να αγοράσουν μόνοι τους τα ρούχα. Η Νικόλ ήθελε να επιστήσει την προσοχή του κοινού στην αδικία εις βάρος των γυναικών.
serbitora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive