Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

ΑΡΧΙΣΕ η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ "ΘΑΝΑΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ". ΚΑΝΑΔΑΣ: Πολίτες κατά των εμβολίων μήνυσαν την κυβέρνηση Trudeau για «δρακόντειο και αδικαιολόγητο περιορισμό τους» λόγω COVID-19. Ωρα ν`αρχίζουμε ΚΑΙ εμείς;

Featured Image
TORONTO, Οντάριο, 10 Ιουλίου 2020 ( LifeSiteNews ) - Η Vaccine Choice Canada, μια μη κερδοσκοπική κοινωνική ομάδα που ιδρύθηκε από οικογένειες που υπέφεραν από τις αντιδράσεις εμβολίων και τραυματισμούς, μήνυσε τη Φιλελεύθερη Κυβέρνηση του Τρόουντο μαζί με την κυβέρνηση του Οντάριο της Ford για να τους καταστήσει υπεύθυνους...
για την «υπερβολική προσέγγισή τους και τα δρακόντεια και αδικαιολόγητα μέτρα που ελήφθησαν λόγω COVID-19».
«Η μαζική και αδιάκριτη συγκράτηση των πολιτών, ο περιορισμός της πρόσβασης στο κοινοβούλιο, τα δικαστήρια, οι ιατρικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες, η καταστροφή των τοπικών οικονομιών και τα προς το ζην, και η απαίτηση για φυσική απόσταση, μαζί με την αναγκαστική χρήση μη ιατρικής κάλυψης είναι έκτακτα μέτρα που δεν έχουν επιβληθεί ποτέ στους πολίτες του Καναδά », δήλωσε η ομάδα σε δελτίο τύπου. 
«Ο αντίκτυπος αυτών των παρεκλίνων μέτρων στη σωματική, συναισθηματική, ψυχολογική, κοινωνική και οικονομική μας ευημερία είναι βαθιά καταστροφικός και αυτές οι ενέργειες είναι μη βιώσιμες, αδικαιολόγητες, ακραίες και αντισυνταγματικές».
Σε δελτίο τύπου που στάλθηκε την Πέμπτη, το Vaccine Choice Canada (VCC) ανακοίνωσε ότι υπέβαλαν νομική αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο του Οντάριο εναντίον «πολλαπλών μερών» για τις ενέργειές τους «σε σχέση με τα μέτρα COVID-19». Στην μήνυση περιλαμβάνουν επίσης, μεταξύ άλλων, το Δήμο του Τορόντο, διάφορους υπαλλήλους δημόσιας υγείας και την καναδική ραδιοτηλεοπτική εταιρεία. 
Η δήλωση αξίωσης του VCC παραθέτει τους κατηγορούμενους όπως ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τρουντού, ο πρωθυπουργός του Οντάριο Ντουγκ Φορντ, η επικεφαλής ιατρική του Καναδά, Δρ. Theresa Tam, ο υπουργός μεταφορών Marc Garneau, οι υπουργοί του Οντάριο Christine Elliot (Υγεία) και ο Stephen Lecce (Εκπαίδευση), δήμαρχος του Τορόντο John Tory και ο επικεφαλής ιατρικός λειτουργός του Οντάριο Δρ David Williams.Η αγωγή αναφέρεται επίσης ως επικεφαλής ιατρικός υπεύθυνος του Τορόντο, Δρ. Eileen De Villa, η κομητεία του Ουέλινγκτον-Ντάφερν-Γκουέλφ και ο επικεφαλής ιατρικός τους υπάλληλος, και η κομητεία του Windsor Essex και ο επικεφαλής ιατρικός διευθυντής τους, και ο κρατικός χρηματοδοτούμενος καναδικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός, η ΚΤΚ
Το κοστούμι VCC απαριθμεί πολλούς ενάγοντες που περιλαμβάνουν νοσοκόμες και πολίτες που υποστηρίζουν ότι τα μέτρα κλειδώματος COVID-19 τα έχουν επηρεάσει αρνητικά τόσο στην ψυχική όσο και στη σωματική υγεία. 
Εκτός από το ότι επιδιώκει να πληρωθεί για το κόστος της αγωγής, το VCC ζητά από τους κατηγορούμενους να μην επιβάλουν υποχρεωτικό εμβόλιο COVID-19 στους Καναδούς, καθώς θα παραβίαζε τα δικαιώματα κάποιου βάσει του καναδικού συντάγματος. 
Το VCC ζητά επίσης μια δήλωση ότι δεν θα επιβληθούν εντολές για μάσκες προσώπου, ότι τα μέτρα κοινωνικής απόστασης θα αποσυρθούν καθώς είναι «ακραία» και ότι το κλείσιμο εκκλησιών, σχολείων και παιδικών χαρών ήταν αδικαιολόγητο και «επιστημονικά» δεν ισχύει.
Το VCC επιδιώκει επίσης 1 εκατομμύριο δολάρια γενικά και 10 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση από την ΚΤΚ για τη διάδοση «παραπληροφόρησης» και «ψευδών ειδήσεων» σχετικά με το COVID-19. 
Στην περίληψη δήλωσης αξίωσης , το VCC ισχυρίζεται ότι ολόκληρο το COVID-19 ήταν ένα «προ-προγραμματισμένο» και «ψεύτικο πανδημία» που διαπράχθηκαν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον Μπιλ Γκέιτς και άλλους «δισεκατομμυριούχους ολιγάρχες», για να εγκαταστήσουν ένα «Νέο Παγκόσμια (Οικονομική) Τάξη »με στόχο τον έλεγχο και την τοποθέτηση πλούτου στα χέρια μερικών. 
Ισχυρίζονται επίσης ότι δεν ήταν δικαιολογημένο το κλείσιμο του κοινοβουλίου του Trudeau και η δήλωση της Ford για επείγουσες επαρχίες. Το VCC δηλώνει ότι τα μέτρα κλειδώματος που έχουν τεθεί σε ισχύ δεν έχουν καμία βάση στο επιστημονικό γεγονός και ως εκ τούτου, αντιβαίνουν σε τμήματα του χάρτη. 
Στο δελτίο τύπου τους, το VCC δηλώνει ότι «σε περιόδους έκτακτης ανάγκης», τα συνταγματικά δικαιώματα των Καναδών «δεν σταματούν να είναι σημαντικά», αλλά «γίνονται ακόμη πιο σημαντικά».
Το δελτίο τύπου του VCC αναφέρει ότι ο δικηγόρος του Τορόντο, Rocco Galati, θα χρησιμεύσει ως νομικός σύμβουλός τους.  
Το LifeSiteNews επικοινώνησε με τον Ted Kuntz, πρόεδρο της VCC, για να τον ρωτήσει για την αγωγή.
Ο Kuntz απάντησε λέγοντας ότι παρόλο που αναγνωρίζουν ότι οι κυβερνήσεις μπορούν να θεσπίσουν νόμους που περιορίζουν τα συνταγματικά δικαιώματα, εναπόκειται σε αυτούς να αποδείξουν ότι χρειάζονται τα όρια.
«Αναγνωρίζουμε ότι οι κυβερνήσεις μπορούν να θεσπίσουν νόμους και να ακολουθήσουν πολιτικές που περιορίζουν τα συνταγματικά δικαιώματα και τις ελευθερίες, αλλά το βάρος της κυβέρνησης είναι να αποδείξει ότι το όριο είναι ελάχιστο, απαραίτητο, πεπερασμένο και αποδεδειγμένο δικαιολογημένο σε μια ελεύθερη και δημοκρατική κοινωνία», δήλωσε ο Kuntz. LifeSiteNews. 
Η VCC πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου την Πέμπτη στο γραφείο του νομικού συμβούλου τους στο Τορόντο. Ο Kuntz είπε στο LifeSiteNews ότι «λέει ότι κανένα από τα mainstream media δεν παρευρέθηκε στη συνέντευξη τύπου».
Στο δελτίο ειδήσεών τους, το VCC αναφέρει ότι έχουν υποβάλει «πολυάριθμα επίσημα αιτήματα της κυβέρνησης του Καναδά και διαφόρων επαρχιακών κυβερνήσεων» για να τους παράσχουν αποδεικτικά στοιχεία που να δικαιολογούν τα μέτρα COVID-19 που έχουν ληφθεί, αλλά δεν έχουν απαντηθεί.
«Χρησιμοποιείται μια υπερβολική υπόθεση πανδημίας COVID-19 για τη δημιουργία περιττού πανικού και για να δικαιολογήσει τη συστηματική παραβίαση των δικαιωμάτων και ελευθεριών που αποτελούν τη βάση της κοινωνίας μας, συμπεριλαμβανομένων των συνταγματικών μας δικαιωμάτων, της κυριαρχίας, της ιδιωτικής ζωής, του κράτους δικαίου, των οικονομικών ασφάλεια, ακόμη και η ίδια η δημοκρατία μας », δηλώνει το δελτίο τύπου του VCC. 
Το VCC λέει ότι υπάρχουν πολλοί «αναγνωρισμένοι παγκόσμιοι εμπειρογνώμονες στον τομέα της υγείας και της έρευνας» που έχουν δώσει μια έγκυρη κριτική για την «υπέρβαση της κυβέρνησης και τα δρακόντεια και αδικαιολόγητα μέτρα που ελήφθησαν ως απάντηση στο COVID-19».
«Οι προειδοποιητικές καμπάνες στρέφονται για τις τρομερές συνέπειες αυτών των αδικαιολόγητων, ανεύθυνων και ακραίων ενεργειών που παραβιάζουν τα δικαιώματα και τις ελευθερίες που έχουν καθιερωθεί στο καναδικό και διεθνές δίκαιο. Όλα αυτά εξακολουθούν να πέφτουν στα κωφά αυτιά των κυβερνήσεων », αναφέρει το δελτίο τύπου του VCC.
Το VCC υπήρξε φωνητικός αντίπαλος των κυβερνητικών αντιδράσεων στην κρίση του κοροναϊού και έχει μια σελίδα αφιερωμένη στον ιό στον ιστότοπό της
Πρόσφατα, το VCC αντιτάχθηκε έντονα σε ένα αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο του New Brunswick που θα έδινε εντολή στα παιδιά να εμβολιαστούν για να παρακολουθήσουν δημόσια σχολεία. 
Το νομοσχέδιο ηττήθηκε, καθώς οι νομοθέτες απέρριψαν την κατάργηση «μη ιατρικών» θρησκευτικών και φιλοσοφικών εξαιρέσεων εμβολίων από τον υφιστάμενο νόμο.   
Τον Μάιο, ο Kuntz είπε στο LifeSiteNews ότι οποιοσδήποτε τύπος αναγκαστικού εμβολιασμού, συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου COVID-19, είναι «ηθικά αποκρουστικός» και αντισυνταγματικός, αφού ρωτήθηκε για την Υγεία του Καναδά που ενέκρινε δοκιμές σε ανθρώπους για εμβόλιο κοροναϊού που προήλθε από μια ακυρωμένη εμβρυϊκή κυτταρική σειρά. 
«Η απόφαση του Health Canada να εγκρίνει δοκιμές σε ανθρώπους για ένα εμβόλιο SARS-CoV-2 θα πρέπει να μας αφορά όλους», δήλωσε ο Kuntz στο LifeSiteNews. 
«Η παράκαμψη τυποποιημένων και συνετών πρωτοκόλλων ασφαλείας και η ορθή κυκλοφορία ενός εμβολίου στην αγορά όχι μόνο αυξάνει τον κίνδυνο παραγωγής ενός προϊόντος που θα προκαλέσει περισσότερη βλάβη παρά καλό, αλλά έχει την πολύ πραγματική δυνατότητα να υπονομεύσει σοβαρά την εμπιστοσύνη στους επαγγελματίες υγείας μας, τους οργανισμούς υγείας μας και σε ολόκληρο το πρότυπο εμβολίου. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive