Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Έκθεση: Πώς ο Τζορτζ Σόρος ελέγχει ΚΑΙ το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ο Πούτιν απαγόρευσε τις ΜΚΟ Soros στη Ρωσία απο το 2015

Έκθεση: Πώς ο Τζορτζ Σόρος έβαλε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Εντυπωσιακές αποκαλύψεις από την Ευρώπη τεκμηριώνουν τη βαθιά συμμετοχή των Ιδρυμάτων της Ανοικτής Κοινωνίας του George Soros στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το οποίο ήταν το κλειδί για την επιβολή μιας πολιτικής «Ανοικτών Συνόρων» σε χώρες όπως η Ιταλία...

Το 2012, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ECHR) έδωσε την ορόσημη υπόθεση « Hirsi Jamaa και άλλοι εναντίον της Ιταλίας », η οποία έκρινε ότι οι ευρωπαϊκές χώρες δεν μπορούσαν να «σπρώξουν» τους παράνομους μετανάστες και θα τιμωρούσαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ αν το έκαναν. Η υπόθεση αφορούσε ένα δίκτυο δικηγόρων και ΜΚΟ που χρηματοδοτήθηκαν από τον Σόρο που κατάφεραν να εντοπίσουν 22 Σομαλούς και Ερυθραικούς μετανάστες στη Λιβύη, οι οποίοι επέστρεψαν το 2009 για να φέρουν τις υποθέσεις τους στο Στρασβούργο.
Τώρα, μια έκθεση του συντηρητικού Αμερικανού ακτιβιστή Jay Sekulow στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Δικαίου και Δικαιοσύνης (ECLJ) αποκάλυψε ότι οι ΜΚΟ που σχετίζονται με το Open Society Network εμπλέκονται βαθιά με την ECHR και πολλοί από τους δικαστές του συνδέονται με αυτές τις οργανώσεις. Στην έκθεση εντοπίστηκαν επτά ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στο Δικαστήριο και έχουν δικαστές μεταξύ του πρώην προσωπικού τους. Τουλάχιστον 22 από τους 100 δικαστές που έχουν υπηρετήσει στην ΕΣΔΑ από το 2009 είναι πρώην προσωπικό ή ηγέτες αυτών των επτά ΜΚΟ, ανέφερε η έκθεση.
Οι ΜΚΟ χαρακτηρίζονται ως Κέντρο AIRE (Συμβουλές για τα Ατομικά Δικαιώματα στην Ευρώπη), η Διεθνής Αμνηστία, η Διεθνής Επιτροπή Νομικών (ICJ), οι επιτροπές και ιδρύματα του Ελσίνκι, το Human Rights Watch (HRW), Interights (Διεθνές Κέντρο Δικαστικής Προστασίας) Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), και το Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας (OSF) και τους διάφορους κλάδους του, ιδίως την Πρωτοβουλία για την Δικαιοσύνη της Ανοικτής Κοινωνίας (OSJI).
«Το Open Society Network ξεχωρίζει για τον αριθμό των δικαστών που συνδέονται με αυτό και για το γεγονός ότι χρηματοδοτεί πραγματικά τους άλλους έξι οργανισμούς που προσδιορίζονται σε αυτήν την έκθεση. Η ισχυρή παρουσία της Ανοικτής Εταιρείας και των συνεργατών της είναι προβληματική με πολλούς τρόπους. Αλλά ακόμη πιο σοβαρό είναι το γεγονός ότι 18 από τους 22 δικαστές βρέθηκαν να υπηρετούν σε υποθέσεις που κινήθηκαν ή υποστηρίχθηκαν από τον οργανισμό με τον οποίο είχαν συνδεθεί στο παρελθόν. "
Η έκθεση εντόπισε 88 προβληματικές υποθέσεις τα τελευταία 10 χρόνια: «Σε μόνο 12 περιπτώσεις οι δικαστές απείχαν από τη συνεδρίαση λόγω της σύνδεσής τους με μια ΜΚΟ που εμπλέκεται». Το think tank χαρακτήρισε την αξιολόγησή του «χαμηλή», καθώς δεν έλαβε υπόψη τους στενούς οικονομικούς δεσμούς του OSF με πολλές άλλες ΜΚΟ.
«Αυτή η κατάσταση είναι σοβαρή και θέτει υπό αμφισβήτηση την ανεξαρτησία του Δικαστηρίου και την αμεροληψία των δικαστών. Αυτές οι συγκρούσεις πρέπει να επιλυθούν αμέσως. " Η έκθεση προτείνει να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στην επιλογή των υποψηφίων για τη θέση του δικαστή, αποφεύγοντας τον διορισμό ακτιβιστών και αγωνιστών, τη διασφάλιση της διαφάνειας των συμφερόντων και των δεσμών μεταξύ των αιτούντων, των δικαστών και των ΜΚΟ, και την τυποποίηση των διαδικασιών απέλασης και έκπτωσης.
Ενώ πολλά ιστολόγια και εναλλακτικοί ιστότοποι έχουν καλύψει τις εκρηκτικές αποκαλύψεις της έκθεσης, αγνοήθηκαν σε μεγάλο βαθμό από τα κύρια μέσα ενημέρωσης. Αυτήν την εβδομάδα, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών σχολίασε σε  επίσημο δελτίο τύπου , δηλώνοντας ότι η έκθεση "τράβηξε την προσοχή μας", κυρίως επειδή η Ρωσία "έχει επανειλημμένα επισημάνει στους συναδέλφους του Συμβουλίου της Ευρώπης" περιπτώσεις Δυτικών ΜΚΟ ανθρωπίνων δικαιωμάτων "με έμμεση και σαφήνεια επιρροή στην ΕΣΔΑ »που αναλύεται σε αυτό το έγγραφο.
«Πιστεύουμε ότι οι συνάδελφοί μας από το Συμβούλιο της Ευρώπης και τα κράτη μέλη του οργανισμού πρέπει να δώσουν προσοχή σε αυτήν την έκθεση, η οποία μπορεί να προσφέρει πολύτιμο« φαγητό για σκέψη »στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης μεταρρύθμισης της ΕΣΔΑ. Η Ρωσία ανέκαθεν υποστήριζε ένα ισχυρό αλλά μη πολιτικοποιημένο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Φαίνεται ότι η δέουσα εξέταση από όλα τα μέρη των υφιστάμενων αδυναμιών στις δραστηριότητες της ΕΣΔΑ κατά τη διάρκεια της μεταρρύθμισης θα επιτρέψει την προσαρμογή και τελικά την ελαχιστοποίηση των «πολιτικών» παρενεργειών που εμπλέκονται στην πρακτική της », δήλωσε το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν απαγόρευσε τις ΜΚΟ Soros το 2015, λέγοντας ότι «αποτελούν απειλή τόσο για την κρατική ασφάλεια όσο και για το ρωσικό σύνταγμα». Οι Ρώσοι παρατηρητές κατηγορούν συχνά τον Soros για την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία και η επακόλουθη σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Δύσης.
Τον Δεκέμβριο, ο Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ Γουίλιαμ Μπαρ προειδοποίησε για παρόμοιες περιπτώσεις του «Lawfare» της Ανοικτής Κοινωνίας προσπαθώντας να επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών για εισαγγελείς στις ΗΠΑ. «Υπάρχει αυτή η πρόσφατη εξέλιξη [όπου] έρχεται ο Τζορτζ Σόρος, σε μεγάλο βαθμό στις δημοκρατικές εκλογές όπου δεν υπήρξε μεγάλη προσέλευση ψηφοφόρων και έβαλε πολλά χρήματα για να εκλέξει ανθρώπους που δεν υποστηρίζουν πολύ την επιβολή του νόμου και δεν βλέπουν το γραφείο ασκεί δίκη και διώκει εγκληματίες, αλλά επιδιώκει άλλες κοινωνικές ατζέντες », δήλωσε ο Barr στην Martha MacCallum στο Fox News . «Άρχισαν να κερδίζουν σε πολλές πόλεις και, κατά τη γνώμη μου, δεν έχουν δώσει την κατάλληλη υποστήριξη στην αστυνομία».
Πέρυσι, η Gateway Pundit αποκάλυψε τους δεσμούς μεταξύ του Soros και της ουκρανικής καταγωγής του Spygate Conspiracy . Καθώς η έρευνα του Spygate έρχεται στο μυαλό, οι δυτικές κυβερνήσεις πρέπει να εξετάσουν σοβαρά το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν το προβάδισμα της Ρωσίας και να κηρύξουν τον Soros και τα Ιδρύματα της Ανοικτής Κοινωνίας μια εχθρική ξένη δύναμη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive