Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Μυθική οδηγία από τον οργανισμό συγκοινωνιών στο Βερολίνο: «Να βρωμάτε για να φοράει ο κόσμος μάσκα». ΒΙΝΤΕΟ

Έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο επέλεξε ο οργανισμός συγκοινωνιών του Βερολίνου για να πείσει τους πολίτες να φοράνε μάσκα. Η εικόνα που έχουμε είναι πως οι Γερμανοί, σε γενικές γραμμές, είναι ένας πειθαρχημένος λαός, αλλά ΟΧΙ ηλίθιος. Φαίνεται όμως πως το θέμα του κορονοϊού είναι η εξαίρεση στον κανόνα...
Αυτό τουλάχιστον μας δίνει να καταλάβουμε η ανακοίνωση που εξέδωσε ο οργανισμός συγκοινωνιών του Βερολίνου, προκειμένου να πείσει τους πολίτες να φοράνε μάσκα.
Τι ανέφερε αυτή η οδηγία; Ουσιαστικά ήταν μία προτροπή να μην φοράνε αποσμητικά, προκειμένου να υπάρχει δυσοσμία και ο κόσμος να αναγκαστεί να βάλει κανονικά της μάσκες τους, τις οποίες συνήθως έχει κατεβασμένες από την μύτη.
Το μήνυμα λοιπόν που ανέβηκε στο Twitter, πάνω από την φωτογραφία έλεγε: «Δεν μας αφήνεται άλλη επιλογή» και η εικόνα που είχε απαγορευτικό σε έναν άνθρωπο που έβαζε αποσμητικό, έλεγε: «Αφού τόσοι άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορού να φοράνε τη μάσκα κάτω από τη μύτη τους, θα πρέπει κι εμείς να γίνουμε πιο σκληροί. Οπότε θέλετε ακόμα να έχετε τη μύτη σας ακόμα έξω;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive