Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Ξεκίνησαν από έναν ιό... κάθε "παραμύθι" κάπως ξεκινά. Γράφει η Maddie Sevastou

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Σου είπαν πως είναι θανατηφόρος. Σου πρόβαλλαν καθημερινά εικόνες θανάτου. Σε "πότιζαν" ενοχές. Σου επέβαλλαν πρόστιμα "ανυπακοής" και μάσκες "υποταγής".
Ύστερα... συνέχισαν με την γη σου. Αυτή την πλούσια, εύφορη και απαράμιλλου κάλλους γη, που μόνο θησαυρούς βγάζει στα σωστά χέρια. Εμπορευματοποίηση... επενδύσεις σου είπαν. Σε περιοχές προστατευόμενες. Ανοίγοντας "κερκόπορτα" σε ξένα οικονομικά συμφέροντα...

Έπειτα, ψήφισαν τον ομαδικό εμβολιασμό και την διάθεση του σώματός σου, ΚΑΙ των παιδιών σου, σε εμβόλια και υποχρεωτικές νοσηλείες.
Και ενώ εσύ ασχολούσουν με τα εκατομμύρια που διέθεσαν στα ΜΜΕ για την προπαγανδιστική φιέστα θανάτου, άφηναν την εθνική κυριαρχία άβουλα στις "ορέξεις" του επεκτατικού ηγέτη της γειτονικής χώρας.
Δέχθηκαν και συναίνεσαν, στην εργαλειοποίηση ανθρώπων, υπέκυψαν σε εκβιασμούς και στάθηκαν ανήμποροι να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε εθνική απειλή. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ.
Και χθες... ανακοινώθηκε η μετατροπή του μεγαλύτερου συμβόλου της Χριστιανοσύνης σε τζαμί... καιρό μεθοδευόταν εξάλλου. Όλα δείχνουν πλέον πως ο Τούρκος ηγέτης, έχει υπ' όψην του και άλλες χρήσεις για τα πολυεργαλεία που έχει "τοποθετήσει" ανά την υφήλιο. Ελέγχοντας τους ανθρώπους μέσω του θρησκευτικού δόγματος, ονειρεύεται και εφαρμόζει αργά και σταθερά μια πολιτική αναβίωσης του μεγάλου του οράματος... της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.
Μέχρι τώρα, ΚΑΝΕΙΣ δεν βρέθηκε να τον σταματήσει. ΚΑΝΕΙΣ δεν αποτέλεσε εμπόδιο στην "υπέροχα" εριστική, εκβιαστική και αλαζονικά επεκτατική πολιτική του. Τα συμφέροντά του, ΔΕΝ είναι απλά οικονομικά. Και όμως...η Δύση, συνεχίζει να παρατηρεί αμέτοχα, σιωπηρά και συναινετικά αυτό το "μεγάλο όραμα" καθ' ότι τα οικονομικά συμφέροντά τους, εξυπηρετούνται. Προς το παρόν.
Αλίμονο... η Τουρκία έχει καταφέρει να μετασχηματιστεί στο μεγαλύτερο διακινητή, όχι μόνο ανθρώπινης ζωής μα και ενέργειας, καθώς και σε τόπο άνθησης βιομηχανικών παραγωγικών μονάδων. Οικοδόμησε πελατειακές σχέσεις με τη Ρωσία όσο αφορά την ενέργεια, εξυπηρετώντας έτσι και τη Γερμανία φυσικά, που είναι και ο "καλύτερος πελάτης"...
Πρώτα ο πελάτης λοιπόν!!!
Αυτό φαίνεται έχουν στον νου τους και οι δικοί μας πολιτικοί, όταν όλα περιστρέφονται γύρω από τις απαιτήσεις και τα συμφέροντα πρωτίστως των Γερμανών. Τράπεζες, μνημόνια, παραγωγή ΑΠΕ κλπ.
ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε ρεαλιστές...
Αγαπητοί μας φίλοι... βρισκόμαστε στην δυσκολότερη περίοδο των τελευταίων 50 ετών. Βιώνουμε καταστάσεις αντίθετες στην ιδεολογία μας, που βιάζουν τις αξίες, τα ιδανικά μας και αλλοιώνουν την ταυτότητά μας. Απειλούν την εθνική μας κυριαρχία και την ανεξαρτησία μας. Μας εξαθλιώνουν οικονομικά και μας κακοποιούν ψυχικά. Εδώ και χρόνια!!!
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ που έχουμε είναι να ΕΝΩΘΟΥΜΕ. Πάντα υπάρχει διέξοδος. Πάντα υπάρχουν λύσεις. Αν ΕΜΕΙΣ δεν προσπαθήσουμε να βγούμε από το τέλμα στο οποίο έχουμε βρεθεί, ΚΑΝΕΙΣ δεν θα το κάνει για εμάς. ΜΗΝ κοιτάζετε πίσω. ΜΗΝ αναλώνεστε στο ποιός φταίει και γιατί υβρίζοντας ή ευχαριστώντας για τα ψίχουλα που κάποιοι ίσως προσέφεραν. Δοκίμασαν. Δεν τα κατάφεραν. Τα ξέρουμε όλοι πολύ καλά. Καιρός όμως να κοιτάξουμε ΜΟΝΟ μπροστά.
ΠΩΣ θα ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. 
Χρειαζόμαστε ΙΣΧΥΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΘΑΡΡΟΣ. ΔΥΝΑΜΗ. ΠΙΣΤΗ. ΕΝΩΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Η προδοσία, πρέπει να τιμωρείται παραδειγματικά. Όταν όμως έλθει η ώρα.
Προς το παρόν, ας κρατηθούμε από τις αξίες μας, από τα ιδανικά, την πίστη στον Θεό και την αγάπη για την πατρίδα. Δεν περιμένουμε κάποιον να μας σώσει ενώ εμείς θα είμαστε απλοί θεατές.
Ο πιο ΑΞΙΟΣ ηγέτης, ο πιο ΚΑΘΑΡΟΣ και ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, δρα πάντοτε με τρόπο ενωτικό, ποτέ διχαστικό. Χρειάζεται όμως ΠΑΝΤΑ τη στήριξη όλων μας. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος... το "μονοπάτι" δύσβατο. Σκληρές αποφάσεις, δυνατή και καθαρή ψυχή. Τίποτα δεν είναι αδύνατο όσο έχουμε τα μάτια μας στραμμένα διαρκώς στον στόχο. 
Και αυτός είναι ΚΟΙΝΟΣ. 
Έχει ΕΝΑ μόνο χρώμα. 
Το ΓΑΛΑΖΙΟ του Αιγαίου...
Με το κεφάλι ψηλά,
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ....
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ!!!
ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ!!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΛΑ!!!
Αυτός είναι ο στόχος μας.
Η ΤΩΡΑ... Η ΠΟΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive