Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

«Τρέχει» για Champions League η ΑΕΚ, 2-0 τον ΟΦΗ και +4 από τον ΠΑΟΚ. «Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο η Ένωση με γκολ των Ολιβέιρα και Σβάρνα

«Τρέχει» για Champions League η ΑΕΚ, 2-0 τον ΟΦΗ και +4 από τον ΠΑΟΚ

Ξεκάθαρο φαβορί για τη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League είναι η ΑΕΚ, μετά τη νίκη της επί του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ...

Η Ένωση μπήκε καλύτερα στο ματς, πήρε την μπάλα και τον έλεγχο, προσπάθησε να πιέσει και τελικά στην πρώτη της φάση άνοιξε και το σκορ... Ήταν στο 19ο λεπτό, όταν ο Ολιβέιρα έφυγε στην πλάτη της άμυνας μετά τη βαθιά μπαλιά του Παουλίνιο και νίκησε τον Γουόλι, κάνοντας το 1-0. Ό,τι καλύτερο, δηλαδή, για την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος είδε τον Αλμπάνη να τραυματίζεται και να μην μπορεί να συνεχίσει, αφήνοντας τη θέση του στον Βέρντε.
Το παιχνίδι συνεχιζόταν με την ΑΕΚ να ελέγχει την κατάσταση και να έχει μια ανούσια υπεροχή, μέχρι που ήρθε το 45' και έβαλε ξανά ουσία στο παιχνίδι της: Φάουλ του Λιβάια από αριστερά και ο Σβάρνας έγραψε το 2-0, βάζοντας βάσεις νίκης.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι Κρητικοί έκαναν αλλαγές και έδειξαν διάθεση να βγουν μπροστά και να διεκδικήσουν κάτι από το ματς, αλλά παρά τις όποιες προσπάθειες τους, δεν κατάφεραν ποτέ να απειλήσουν σοβαρά τον Μπάρκα. Όχι ότι οι κιτρινόμαυροι, από την άλλη πλευρά, έκαναν κάτι εντυπωσιακό, αλλά ήταν όσο σοβαροί έπρεπε για να διατηρούν το 2-0, ψάχνοντας από εκεί και πέρα, χωρίς να... τρελαίνονται κιόλας, το τρίτο γκολ.
Θα μπορούσαν να το πετύχουν στο 66' με το τετ α τετ του Αραούχο ή στο 74' με τον Παουλίνιο, αλλά ο Γουόλι αντέδρασε σωστά και στις δύο περιπτώσεις και κράτησε το σκορ στο 2-0, το οποίο μια χαρά έκανε στην ΑΕΚ, αφού πήγε στο +4 από τον ΠΑΟΚ και είναι πλέον ξεκάθαρο φαβορί για τη 2η θέση και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.
ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Λόπες, Παουλίνιο, Οικονόμου, Σβάρνας, Σιμόες, Κρίστισιτς (80' Τσιγκρίνσκι), Μάνταλος (80' Σαμπανάτζοβιτς), Αλμπάνης (27' Βέρντε), Λιβάγια (59' Σιμάνσκι), Ολιβέιρα (59' Αραούχο).
ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουόλι, Γιαννούλης (82' Στουρνάκης), Περδίκης (46' Νάστος), Βαφέας, Μπράουν, Μπολάκης, Σακόρ, Βίκτορ, Στάικος (46' Μεγιάδο), Ναμπί (59' Βαζ), Μάνος (46' Φιγκεϊρέδο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive