Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ !! Τρίκαλα: Το προφητικό τραγούδι της Δήμητρας Καλλιάρα λίγο πριν σκοτωθεί σε τροχαίο ο αρραβωνιαστικός της (ΒΙΝΤΕΟ)

1
Ο Μάριος Σαρακατσιάνος και η Δήμητρα Καλλιάρα (ΦΩΤΟ) ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, δύο ταλαντούχα παιδιά που βάδιζαν μαζί στο μονοπάτι της ζωής. 
Ασύλληπτη τραγωδία: Νεκρός σε τροχαίο Έλληνας μουσικός - newsique.gr
Το απόγευμα όμως της 1ης Ιουλίου κόπηκε απότομα το νήμα της ζωής του Μάριου στα Τρίκαλα…
Συγκεκριμένα ο Μάριος Σαρακατσιάνος, 32 ετών ενώ κινούνταν με τη μηχανή του επί της ε.ο. Λάρισας-Κοζάνης, συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο ύψος της Τσαριτσάνης.  Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, σοβαρά τραυματισμένος και δυστυχώς λίγο πριν τα μεσάνυχτα κατέληξε. Ο Μάριος Σαρακατσιάνος ήταν αρραβωνιασμένος με την Τρικαλινή μουσικό και εκπαιδευτικό Δήμητρα Καλλιάρα, κόρη του εκπαιδευτικού Χρήστου Καλλιάρα και της πρώην αντιδημάρχου και περιφερειακής συμβούλου Τρικάλων Ελένης Αργυροπούλου.  Δραματικά προφητικό δυστυχώς αποδεικνύεται το video clip που γύρισε πρόσφατα η Δήμητρα, όπου τραγουδά «για πού το βαλες καρδιά μου» και φαίνεται ο Μάριος που την καμαρώνει στην επαγγελματική της πορεία.

https://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive