Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

ΤΙ ζούμε ρεεε!! Σεκιουριτάς πέταξε έξω με κλωτσιές ηλικιωμένο που ήθελε να μπει στη ΔΕΔΔΗΕ. ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνες που προκαλούν θλίψη για την βίαιη στάση ενός υπαλλήλου σεκιούριτι, προς ηλικιωμένο πολίτη, αποτυπώνονται στο βίντεο που καταγράφηκε έξω από υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του neakriti.gr, ο ηλικιωμένος επιχείρησε να μπει σε υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή Τσαλικάκι χωρίς να έχει κλείσει πρώτα ραντεβού. Ο υπάλληλος σεκιούριτι τον σταμάτησε και του είπε ότι απαγορεύεται να μπει εφόσον δεν είχε προγραμματίσει την επίσκεψή του, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να λογομαχήσουν και τη συνέχεια την βλεπετε. 
Ο υπάλληλος σεκιούριτι όπως θα δείτε και στο βίντεο, κλωτσάει με τα πόδια του τον ηλικιωμένο ο οποίος είναι πεσμένος στην πόρτα, ενώ πολίτες που βρίσκονται έξω, αντιδρούν και καλούν την αστυνομία.
Ο διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Ηρακλείου Παύλος Βαρδουλάκης μίλησε στο neakriti.gr και ανέφερε ότι ο πολίτης εξυπηρετήθηκε από τον ίδιο στο γραφείο του και εξετάστηκε το αίτημά του, τονίζει όμως ότι η εταιρία φύλαξης  έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις γι αυτή την συμπεριφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive