Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ...!! Οι Τούρκοι βγάζουν το Ορούτς Ρέις στην ελληνική υφαλοκρηπίδα ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ οι Ένοπλες Δυνάμεις...!! Του Χρήστου Μαζανίτη. ΦΩΤΟ

Στα κόκκινα οι Ένοπλες δυνάμεις. Οι ανακλήσεις αδειών και η μερική ...
Σε αυξημένη επιφυλακή τίθεται το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων. Η Τουρκία αποφάσισε να εκδώσει NAVTEX και να βάλει φωτιά στη Μεσόγειο με το ΓΕΕΘΑ να απαντά με αυξημένη επιφυλακή. Όπως φαίνονται και στον σχετικό χάρτη, η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX....

 Τον "χαβά" της η Τουρκία: Εξέδωσε NAVTEX νότια της Κρήτης

Το σήμα του υδρογραφικού σταθμού Αττάλειας αναφέρει ότι το σεισμογραφικό Oruc Reis θα βγει εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, στα όρια με την Κυπριακή και Αιγυπτιακή ΑΟΖ για σεισμολογικές έρευνες, από σήμερα 21 Ιουλίου μέχρι και τις 2 Αυγούστου.  
Τουρκία: Εξέδωσε NAVTEX δεσμεύοντας περιοχές στα τεμάχια 2 και 3 ...
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες  διατάχθηκε αυξημένη επιφυλακή και στους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση επικρατεί ψυχραιμία με την κατάσταση να είναι απόλυτα ελεγχόμενη, αφού επιχειρησιακά υπήρχε αυξημένος αριθμός μονάδων επιφανείας αλλά και υποβρυχίων ανεπτυγμένος σε διάφορα σημεία.  

Συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις - Τουρκική NAVTEX για έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδαΑυτή τη στιγμή, το Oρούτς Ρέις (Oruc Reis) βρίσκεται ανοιχτά του λιμανιού της Αττάλειας κι εκτιμάται ότι αν κινηθεί προς την «κόκκινη» περιοχή θα βρίσκεται εκεί σε περίπου 24 ώρες
Συγκεκριμένα, η Τουρκία εξέδωσε Navtex για έρευνες από το πλοίο Oruc Reis σε θαλάσσια περιοχή που βρίσκεται στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.
Η Navtex εξεδόθη από τον σταθμό της Αττάλεια και αφορά στον θαλάσσιο χώρο νότια της Ρόδου και του Καστελόριζου στην ανατολική Μεσόγειο.
Η Navtex έχει ισχύ από σήμερα, 21 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου.

2 σχόλια:

  1. ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΗΛΑ...! ΠΑΝΤΑ ΚΟΠΡΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΚΛΑΝΟΥΝ ΜΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνῶ εἰς ὅλα ἐκτὸς ἀπὸ τὸ "Μογγόλοι" Μὲ ποῖον δικαίωμα διασύρεις ἔνα ἤσυχον καὶ πολτισμένον ἔθνος, τοὺς Μογγόλους, ταυτίζων αὐτοὺς μὲ τοὺς βαρβάρους καὶ ἀπολιτίστους Τούρκους;; Ἀπὸ ποῦ καὶ ὡς ποῦ;; Ἀπὸ ποῦ καὶ ὡς ποῦ οἱ ἀνήκοντες εἰς τὴν κιτρίνην φυλὴν Μογγόλοι σχετίζονται μὲ τοὺς ἀνήκοντας εἰς τὴν λευκὴν φυλὴν Τούρκους, συγγενεῖς πρὸς τοὺς Γερμανοὺς καὶ τοὺς Φίνους, ἔχοντας ἀρχικὴν κοιτίδα τὸ Τούρκου τῆς σημερινῆς Φινλανδίας. Οἱ Φιλλανδοὶ ἔχουν έκπολιτισθεῖ πλήρως, ἀντιθέτως πρὸς τοὺς Γρμανοὺς καὶ Τούρκους οἱ ὁποῖοι παραμένουν τἀ βαρβαρότερα ἐπὶ γῆς ἔθνη.

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive