Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Στα πανηγύρια κολλάει, στο πάρτι της Μαρίνας Πατούλη δεν κολλάει.Τελικά ΚΟΛΛΗΣΕ το μυαλό μας. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Παρότι εμείς λεφτά για «ενημέρωση περί κοροδοϊού» δεν πήραμε, συνεχίζουμε την ενημέρωση των πολιτών για το “που κολλάει και που δεν κολλάει”, δωρεάν και ακατάπαυστα!..

Στα πανηγύρια κολλάει. Στα πάρτι αυτών που είναι για τα πανηγύρια δεν κολλάει.
Ακόμα δεν το εμπεδώσατε ότι ο «νέος κορωνοϊός» κάνει διακρίσεις και είναι άκρως επιλεκτικός;

ΒΑΘΥ ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΣΕ ΗΛΙΟΚΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ, ΦΟΡΕΜΑ ΠΟΥ ΛΑΜΠΟΚΟΠΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΔΥΣΕΙ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΡΑΦΤΑΛΙΖΕ, ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΑ ΕΝΣΤΑΝΤΑΝΕ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΥ, ΦΟΝΤΟ ΛΕΥΚΟ ΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΟΓΙΑ ΦΤΩΧΑ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δεν τα λέμε εμείς, μπρε, είναι κόπι πάστε από το Πρώτο Θέμα, από τα πιο ακριβοπληρωμένα ΜΜΕ για να προωθεί το αφήγημα κορωνοϊού: βάλε μάσκα, πλένε χέρια, κράτα αποστάσεις και περίμενε το εμβόλιο. Κι ας μην ξεχνάμε, γιατρός στο επάγγελμα ο Πατούλης!

Η ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΙΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΤΣΑΚΙΡ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΛΙΚΝΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΧΟΡΟ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ. ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΦΛΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ ΑΠΑΘΑΝΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΑΡ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ.

ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΖΕΣ, Η ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ: «ΝΤΥΘΗΚΕ» ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΩΣ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΥΘΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ, ΚΟΥΝΗΣΕ ΤΙΣ ΠΑΛΑΜΕΣ ΘΕΛΚΤΙΚΑ, ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕ ΜΙΝΙ ΦΟΡΕΜΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΟΣΟ… ΕΚΕΙΝΟ ΗΘΕΛΕ, ΕΣΤΡΕΨΕ ΕΝΑΛΛΑΞ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΞΑΝΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΜΙΑΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΑΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ… Αλίμονο! Αξέχαστο θα μείνει το δημοσίευμα που θυμίζει και πολλές δυστοπικές ταινίες όπου η ελίτ πατάει κάτω τον λαουτζίκο με μέτρα και φτώχεια, ενόσω η ίδια διασκεδάζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive