Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Επιστρατεύουν ακόμα ΚΑΙ τον ... Βούδα!!! «Ρουκέτα» από τον Ο.Η.Ε. για τον κορωνοϊό – Δεν το περιμέναμε ούτε εμείς! (ΒΙΝΤΕΟ)

boudas
Δεν είναι φάρσα, ειπώθηκε σοβαρά... Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών υιοθέτησε τελικά, μετά από τρεις και πλέον μήνες, την έκκληση που είχε απευθύνει ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, με την οποία ζητούσε να κηρυχθεί παγκόσμια εκεχειρία λόγω του κορωνοϊού...
  Πραγματική αιτία βέβαια είναι να επικρατήσει μία στρατηγικής σημασίας «ειρήνη» στην Μεσόγειο, προκειμένου να προχωρήσουν τα διεθνή σχέδια παγκόσμιας συνεννόησης, με σκοπό, εν αρχή, μία παγκόσμια κυβέρνηση.  
Ό,τι όμως ο Ο.Η.Ε. θα χρησιμοποιήσει και τον Βούδα στις πολιτικές τοποθετήσεις του, αυτό μας ξεπερνάει.  
Δήλωσε, μεταξύ άλλων ο Γκουτέρες:  «Φέτος, οι διδαχές του Βούδα μπορούν να μας υπενθυμίσουν την ενότητα που χρειαζόμαστε, ώστε να ανταπεξέλθουμε στην κρίση ενάντια στον κορωνοϊό. 
Όπως αναφέρει το αξιόλογο ‘Σούτρα’, παραθέτω: «Καθώς όλα τα έμβια όντα υπόκεινται σε αρρώστιες, έτσι και εγώ είμαι άρρωστος».  Σούτρα είναι μαθήματα που αποδίδονται συχνά στον ίδιο τον Βούδα, ενίοτε ως ιδιαίτερες διδασκαλίες τις οποίες θεωρούσε υποτίθεται ο Βούδας πολύ δύσκολες για τους αρχικούς ακροατές του και για αυτό έμειναν κρυμμένες έως ότου ωριμάσει ο καρπός της διδασκαλίας στις συνειδήσεις των ανθρώπων. 
Τώρα με τον κορωνοϊό μοιάζει η… ιδανική στιγμή να μαθευτούν παντού;  
Συνέχισε ο Γενικός Γραμματέας του Ο.Η.Ε.:  «Μόνο εάν ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τις γνώσεις μας, μπορούμε να διευθετήσουμε τις τρομερά εύθραυστες καταστάσεις του κόσμου μας, σήμερα. Μόνο μέσω διεθνούς συνεργασίας θα ανακουφίσουμε τις κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις της κρίσης.  (…)  
Αυτή η αίσθηση κοινωνικής πίστης και συλλογικής συμπόνοιας είναι ταυτόχρονα το πνεύμα του Βούδα».  
Το πνεύμα του Βούδα λοιπόν θα μας δείξει, σύμφωνα με τον Ο.Η.Ε., τον δρόμο, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε έναν ιό, ο οποίος έχει εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά θνησιμότητας και, εκ των πραγμάτων, προκαλεί οικονομικοκοινωνική κρίση με τα υπερβολικά μέτρα περιορισμού που τον συνοδεύουν.  
Και αναρωτιόμασταν: Συγχωνεύουν χριστιανούς, μουσουλμάνους και εβραίους σε ένα ενιαίο δόγμα! 
Τι θα γίνει με τους βουδιστές;  
Ιδού η απάντηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive