Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

ΚΑΙ ΟΜΩΣ !! Ο Αστράτευτος, άθεος, αναρχοαλήτης, σερβιτόρος, προωθητής χασικλήδων ΚΑΙ σύμβουλος του Αλέξη, κάνει κριτική στον Μητσοτάκη.

ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ – EVROS NEWS

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΚαραΝΙΚΑΜΕ είπαμε. ΜΠΑΦΟ και ξερό ψωμί. Πάλι ..."Αχρηστος, επικίνδυνος και σε πανικό ο Κ.Μητσοτάκης" σύμφωνα με τον Ν.Καρανίκα.
Σε κρεσέντο αναρτήσεων, κατά της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο twitter επιδίδεται ο σερβιτόρος – εκπαιδευτικός – αρνητής στράτευσης και ειδικός σύμβουλος πρωθυπουργού επί θητείας Αλέξη Τσίπρα. Ο Νίκος Καρανίκας, τη στιγμή που στη Βουλή εξελίσσεται η συζήτηση για το πόρισμα της Προανακριτικής και τη δίωξη του πρ. υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, υβρίζει τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη...
προσπαθώντας να του επιρρίψει ευθύνες για τα εθνικά θέματα.

1 σχόλιο:

  1. Για φαντασου!Ακομα κι ο Καρανικας καταλαβε ποσο παλτο ειναι ο Μητσοτακης.Τωρα αν καποιοι δε θελουν να το καταλαβουν,υπαρχουν και χειροτερα απ'τον Καρανικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive