Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

ΛΑ.Ο.Σ. ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

KAPTEPIA: ΝΕ ΛΑ.Ο.Σ ΦΩΚΙΔΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑ.Ο.Σ 
Αντίδραση της ανθρωπότητας, στην παγκόσμια πρόκληση του Ερντογάν, να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε Τέμενος , ο θρασύτατος Σουλτάνος, αποθρασύνεται. 
Η σημερινή πρόκληση, για δοκιμές εξορύξεως πετρελαίου σε Ελληνικά ύδατα, αποδεικνύει,  ότι προφανώς επιδιώκει θερμό επεισόδιο. Το δυστύχημα είναι , ότι οι φίλοι πέραν του Ατλαντικού, ανακαλύπτουν με περίεργες ανακοινώσεις, αμφισβητούμενες ζώνες....

Η Ευρώπη και το ΝΑΤΟ βεβαίως καθεύδουν.
Ενώ οι ομόθρησκοι μας , υπολογίζουν το κόστος εισόδου στην Αγία Σοφία !
Είναι βέβαιο, ότι η Ελλάδα και οι Ένοπλες δυνάμεις μας, θα αντιμετωπίσουν με υπερηφάνεια, σύνεση και αποφασιστικότητα, οποιοδήποτε ενδεχόμενο.
Το μήνυμα όμως προς όλες τις κατευθύνσεις είναι, ότι το θράσος του « Ντούτσε» της Ανατολής προκαλεί όλη την Ανθρωπότητα, επιδιώκοντας να συσπειρώσει Μωαμεθανικούς πληθυσμούς εναντίον Χριστιανικών και συνάμα να ξεκαθαρίσει εσωτερικές αντιθέσεις στον Μουσουλμανικό κόσμο.
Καλούμε όλους τους Έλληνες, με Εθνική ενότητα, να στηρίξουν τις Ένοπλες δυνάμεις της χώρας, σε ότι χρειαστεί να πράξουν.
ΛΑ.Ο.Σ : Αθηνάς 10 , Καλλιθέα , Τηλ.: 210 75 22 700
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ : Φωτεινή Παπαλάμπρου , e-mail : fpapalabrou@gmail.com11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive