Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Τσιόδρας: "Φοβάμαι τον θάνατο" . Και ΕΣΥ ένας ΔΕΙΛΟΣ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΣ θα μεταφέρεις το κόμπλεξ σου σε ΟΛΟΥΣ τους ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ Έλληνες. Πας καλά ρε Χαβαλέ; Του "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ"

ΦΟΒΑΣΑΙ το θάνατο έ, Σωτηράκη; όταν τ`αρπάζεις εσυ και η παρέα σου απο τις φαρμακοβιομηχανίες δεν φοβάσαι τίποτα έτσι; Όταν ΞΕΡΕΙΣ και το δηλώνεις ότι οι μάσκες ΚΑΝΟΥΝ κακό, αλλά ... συμφωνείς με την ΕΠΙΒΟΛΗ τους όπως σε διατάζουν τα αφεντικά σου ο ΒΙΛΛ ΓΚΕΙΤΣ κ.λ.π. δεν φοβάσαι τίποτα ε; Όταν ΞΕΡΕΙΣ ότι σπέρνοντας την Θανατοτρομοκρατία που σε διακατέχει με κίνδυνο να σκοτώσεις κόσμο, δεν φοβάσαι ε; Φαντάσου οι Αρχαίοι υμών πρόγονοι να σκεφτόντουσαν έτσι. Ακόμα θάμαστε στην εποχή του χαλκού. Αν έχεις ΙΧΝΟΣ τσίπας βγες και πες την ΑΛΗΘΕΙΑ στο λαό που ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ σε πίστεψε, διαφορετικά βρες λαγούμι και κρύψου μην σε ο βρει ο κορονοϊός....
Εκτός κι αν είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ βλαμμένος οπότε ζήτα ιατρική βοήθεια. Να θυμάσαι οτι ο Έλληνας μπορεί να το παίζει υπάκουος και προβατάκι αλλά ΦΥΛΑΞΟΥ μην δεις τον λύκο που κρύβει μέσα του και τον φοβάται η ανθρωπότητα. "ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive