Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

ΒΟΡΙΔΗΣ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ γιά τήν ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑ, ΑΥΤΟ πού ΕΙΠΑ γιά τό ΣΠΙΤΙ του ΚΕΜΑΛ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ μία… ΣΚΕΨΗ!

Την επομένη της ανακοίνωσης της απόφασης Ερντογάν για μετατροπή της Αγιά-Σοφιάς σε τζαμί, ο δικτάτορας Μητσοτάκης έριξε σύρμα στους… σκληρούς της «εθνικοφροσύνης» να κάνουν… τουρκοφαγικές δηλώσεις, για να ικανοποιήσουν πρόσκαιρα τα αισθήματα αγανάκτησης του ελληνικού λαού και να εκτονώσουν την οργή του...
Πρώτος ανταποκρίθηκε ο… Μάκαρος Βορίδης, ο οποίος πρότεινε για «αντίμετρο» την μετατροπή του σπιτιού του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη σε «Μουσείο Γενοκτονιών των Ελλήνων». 

Γνωρίζοντας βέβαια πολύ καλά, πως το συγκεκριμένο οίκημα έχει παραχωρηθεί το 1935 από τον δήμο Θεσσαλονίκης στο τουρκικό κράτος, οπότε τώρα το ελληνικό κράτος δεν έχει καμμία αρμοδιότητα επ’ αυτού. 

Αφού κέρδισε μερικά… like κι έδωσε στην «ακροδεξιά» παπαγαλία της Νουδούλας ένα επικοινωνιακό επιχείρημα να επικαλείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης («το είπε ο Μάκης μας»…) τις πρώτες δύσκολες ώρες.

Τώρα ο «Μάκης μας», τα γύρισε… τούμπα. 

Έτσι, μιλώντας σε βοθροκάναλο έκανε την εκτίμηση ότι… «καμμία ελληνική κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να σταματήσει την απόφαση για μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί», ενώ ερωτηθείς για το αν πρέπει να κάνουμε διάλογο με τους Τουρκαλάδες και μάλιστα υπ’ αυτές τις συνθήκες, είπε το εξής αμίμητο: «αν δεν συμμετέχεις σε διάλογο, είναι σαν να ακούγεται μόνο η μία πλευρά»!!!


Κι όταν ερωτήθηκε για την… κολοκοτρωνέϊκη δήλωσή του, είπε πως ήταν μία… σκέψη και δήλωσε… «ανεύθυνος να καθορίσει την εξωτερική πολιτική της χώρας»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive