Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

τουρίστρια κρήτη
Με μια εμφάνιση που θύμιζε περισσότερο αστροναύτη που προσγειώθηκε από κάποιον άλλον πλανήτη και όχι τουρίστρια που πηγαίνει τις καλοκαιρινές διακοπές της επέλεξε μια νεαρή γυναίκα να ταξιδέψει από την Αθήνα στην Κρήτη...

Φορώντας μια λευκή ολόσωμη φόρμα, μάσκα μιας χρήσης, γάντια και μαύρα γυαλιά ηλίου κέντρισε τα βλέμματα των παρευρισκομένων στο αεροδρόμιο Χανίων το μεσημέρι της Παρασκευής.
Αρχικά όλοι πίστευαν πως πρόκειται για τουρίστα που έφτασε από κάποια χώρα του εξωτερικού όπου ο Covid-19 βρίσκεται σε έξαρση, όμως, επρόκειτο τελικά για μια εντυπωσιακή γυναίκα από την Αθήνα.
Μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, η Ελληνίδα καλλονή που κέντρισε την προσοχή τόσο με τη στολή όσο και χωρίς αυτήν, δήλωσε πως τηρεί στο έπακρο τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό. Μάλιστα, όπως είπε, εάν όλοι οι πολίτες ήταν λιγάκι πιο ευσυνείδητοι και κυκλοφορούσαν σε δημόσιους χώρους όπως κι εκείνη, δηλαδή με μάσκα, γάντια και στολή, τα κρούσματα θα ήταν πολύ λιγότερα.
Φωτό: SDNA
Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια ταξιδιού με αεροπλάνο, οι επιβάτες είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα, ωστόσο, κάθονται σε πολύ κοντινή απόσταση μεταξύ τους, καθώς δεν ισχύει ο κανόνας της κενής θέσης, όπως συμβαίνει με τα λεωφορεία και τα πλοία.

2 σχόλια:

  1. Έχουμε γεμίσει νούμερα που κάνουν τα πάντα για 5 λεπτά δημοσιότητας. Κάνω ότι μου κατέβει για να γίνω γνωστός/ή και να μιλάνε για μένα, ναρκισσισμός, επιδειξίες, φιγουρατζήδες σε όλο τους το μεγαλείο, μπείτε στο youtube και γελάστε άφοβα με διάφορα νούμερα που κυκλοφορούν δίπλα μας.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάσκα, Σελφι, και αμορφωσιά!
    Το πορτρέτο του μέσου Νεοελληνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive