Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

ΗΠΑ: Ο Τραμπ ενημέρωσε το Κογκρέσο για την αποχώρηση από τον Π.Ο.Υ.

trump_unsplash
Για την αποχώρηση των ΗΠΑ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ενημέρωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ το Κογκρέσο, όπως ανακοίνωσε ο Αμερικανός γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ. Σύμφωνα με τον Μενέντεζ ο Τραμπ ανακοίνωσε... πως οι ΗΠΑ αποχωρούν και επίσημα από τον ΠΟΥ.   ​  Εξάλλου, την πρόθεσή του αυτή είχε κάνει γνωστή εδώ και καιρό ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.  Σύμφωνα με ψήφισμα του Κογκρέσου κατά την ένταξη στον οργανισμό το 1948, οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να αποχωρήσουν από την ΠΟΥ με προειδοποίηση ενός έτους, υπό τον όρο ότι οι οικονομικές υποχρεώσεις των ΗΠΑ πληρούνται πλήρως για την τρέχουσα οικονομική χρόνια.


Congress received notification that POTUS officially withdrew the U.S. from the @WHO in the midst of a pandemic. To call Trump’s response to COVID chaotic & incoherent doesn't do it justice. This won't protect American lives or interests—it leaves Americans sick & America alone.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive