Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Τρελές και .. περίεργες εποχές! Την απέλυσαν επειδή υποστήριξε πως «όλες οι ζωές έχουν την ίδια σημασία»! ΦΩΤΟ


Εκεί όπου η κοινή λογική πάει περίπατο! Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση μίας Καθηγήτριας νοσηλευτικής στις ΗΠΑ, την οποία την απέλυσαν κακήν κακώς με την ταμπέλα της… «ρατσίστιας»!  Ο λόγος για την Leslie Neal-Boylan, η οποία απολύθηκε από το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης και το τμήμα της Νοσηλευτικής επειδή τόλμησε να πει πως δεν μετράνε μόνο οι ζωές των Μαύρων (από το ομώνυμο αριστερό κίνημα) αλλά όλων των ανθρώπων!...
  Την είδηση ανέδειξε εδώ και μερικές ώρες το Fox News, προκαλώντας «τσουνάμι» αρνητικών σχολίων στα social media.  Η φράση που «έκαψε» την καθηγήτρια νοσηλευτικής ήταν «η ζωή του καθενός μετράει», την οποία και συμπεριέλαβε σε ένα email που η ίδια έστειλε στη Σχολή Νοσηλευτικής Solomont.  Μάλιστα το θέμα έχει λάβει τρομακτικές διαστάσεις, προκαλώντας διαμαρτυρίες συναδέλφων που αναγκάζονται σε πολλές των περιπτώσεων να συνταξιοδοτηθούν πρόωρα για να μην τους απολύσουν επειδή «θα πουν κάτι που δεν έπρεπε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive