Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Προ του κινδύνου να ψηφίσουν "αντίθετα" Βουλευτές του έφυγε τρέχοντας ο ΣΥΡΙΖΑ αποχωρώντας από τη συνεδρίαση για τον Παπαγγελόπουλο

O ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από τη συνεδρίαση για τον Παπαγγελόπουλο - «Σας αφήνουμε μόνους σας να το ευχαριστηθείτε»
Αποχωρεί από τη συζήτηση ο ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν θα νομιμοποιήσουμε, δεν θα αποδεχτούμε, να γίνουμε παρακολουθητές της πολιτικής αθλιότητας εξόντωσης των πολιτικών αντιπάλων, σας αφήνουμε μόνους σας να το ευχαριστηθείτε»...
ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος και αμέσως μετά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν από την αίθουσα.

3 σχόλια:

  1. Αντε,καλα.Απ'ολη αυτη τη λοβιτουρα για να τη γλιτωσουν απ'το σκανδαλο,αυτο καταλαβες;Οταν θα'ρθει το FBI εδω,τρεξε να κρυφτεις,κι ασε το Συριζα στο χαλι του.Αυτο,το να καλυπτετε λαμογια που μας καταστρεψανε ειναι αδιανοητο.Λιγο μυαλο χρειαζεταιι,οσο της αμοιβαδας.Ενταξει,ασχετοι απο παραπολιτικη αλλα οχι κι'ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε να το ξαναπω.Οταν θα'ρθει το FBI και τοτε καποιοι αναγκαστικα θα ξερασουν ονοματα για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ να δουμε που θα κρυφτουν οι γυμνοσαλιαγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυο φορες το σχολιο μου δεν αναρτηθηκε.Να το εκλαβω ως τυχαιο γεγονος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive