Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Κώστας Μαρδάς: "Η ΚΥΠΡΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ"!! ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ; .

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κουστούμι

Αυτή την προδοτική αθλιότητα εκστόμισε σήμερα (12/7/2020) ο γνωστός δημοσιογράφος τού συστήματος Κ.Μαρδάς, σε εκπομπή τού "Ράδιο Μετρόπολις" τής Θεσσαλονίκης. Μνημείο υποταγής στούς Τούρκους, ηττοπάθειας, παραλογισμού και εθνικής μειοδοσίας η εν λόγω δήλωση...
Δηλαδή, κατά τον Μαρδά, η Κύπρος, που έτυχε να έχει ηγέτη και έναν Τάσσο Παπαδόπουλο, δεν έπρεπε να ασκήσει τα κυριαρχικά δικαιώματα στην ΑΟΖ της ως ανεξάρτητο κράτος, για να μην ενοχληθούν οι Τούρκοι (που μόνο θηρίο δεν είναι)!..
Άρα, πάλι σύμφωνα με τον Μαρδά, καλώς πράττουν οι "ηγεσίες" τής Ελλάδας που δεν τόλμησαν τόσα χρόνια να ανακηρύξουν ΑΟΖ, και έχουν επιλέξει προς την Τουρκία την πολιτική τού πάση θυσία κατευνασμού και τού ακραίου ενδοτισμού.
Ακόμη κι αν η θυσία αυτή είναι απώλεια εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων τής πατρίδας μας σε καιρό ειρήνης!..
Αυτή είναι η γενική γραμμή τού πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα, που στηρίζεται από δημοσιογράφους - "παπαγαλάκια", και το οποίο ψηφίζεται από την πλειονότητα των Νεοελλήνων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive