Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Χαλκιδική: Εξουδετερώθηκε άσκαστη βόμβα σε ΑΤΜ – Συνελήφθη ένα άτομο μετά από καταδίωξη

1
Αστυνομική επιχείρηση στη Χαλκιδική το πρωί του Σαββάτου (11.07.2020). Άγνωστος αποπειράθηκε να ληστέψει ATM στην περιοχή της Ιερισσού με βόμβα. Σύμφωνα με πληροφορίες...
του thestival από τη Χαλκιδική, στις 04:30 τα ξημερώματα ο δράστης, στην προσπάθειά του να διαρρήξει το ΑΤΜ, που βρίσκεται μπροστά σε σούπερ μάρκετ, προκάλεσε την ενεργοποίηση συστήματος συναγερμού και τράπηκε σε φυγή.
Άφησε πίσω του άσκαστη τη βόμβα και διέφυγε με μοτοσικλέτα. Αξιοποιώντας υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σούπερ μάρκετ, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν ένα άτομο που φέρεται να είναι ο δράστης της απόπειρας ανατίναξης του ΑΤΜ.
Το άτομο εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (11.07.2020) και σημειώθηκε καταδίωξη για αρκετή ώρα. Ο ύποπτος, ο οποίος επέβαινε σε μοτοσικλέτα, είχε ατύχημα με αποτέλεσμα να συλληφθεί κοντά στη λίμνη Βόλβη. Στην κατοχή του βρέθηκαν εργαλεία και ένα όπλο.
Στην Ιερισσό μετέβη κλιμάκιο πυροτεχνουργών για να εξουδετερώσει τον άσκαστο εκρηκτικό μηχανισμό. Με ρομποτικό μηχάνημα μετακίνησαν τον μηχανισμό και στη συνέχεια προχώρησαν στην εξουδετέρωσή του.
πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive