Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Νοσοκομείο Ξάνθης: Συγγενείς ασθενούς με "κορονοϊό" εισέβαλαν για να τον πάρουν με το ζόρι. Σχόλιο Διόδοτου:

Πρωτοφανές περιστατικό στο Νοσοκομείο Ξάνθης. Συγγενείς ασθενούς Covid -19 εισέβαλαν στο νοσοκομείο για να τον πάρουν με το ζόρι. Παρενέβη η αστυνομία. Τι ισχυρίστηκαν οι συγγενείς...
Όλα ξεκίνησαν όταν συγγενείς ασθενούς με κορονοϊό από τον Εχίνο εισέβαλαν μέσα στο Νοσοκομείο απαιτώντας να πάρουν τον ασθενή, ισχυριζόμενοι πως δεν πάσχει από Covid-19 αλλά από άλλη ασθένεια.

Ο εν λόγω ασθενής μάλιστα, σύμφωνα με το xanthinea.gr μεταφερόταν εκείνη τη στιγμή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στο αντίστοιχο τμήμα κορονοϊού, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του.

Έντονη  η αναστάτωση στο νοκομείο 

Τα αίματα άναψαν γρήγορα, ενώ κλήθηκε και η Αστυνομία ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ακολούθως οι ασθενείς υπεβλήθησαν και αυτοί σε εξέταση για Covid-19, λόγω της έκθεσής τους στη μονάδα, ενώ τους ζητήθηκε να τεθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα πρωτόγνωρο περιστατικό το οποίο προκάλεσε έντονη αναστάτωση αλλά και ανησυχία στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου.

Σχόλιο Διόδοτου: 
Η είδηση προέρχεται από την ιστοσελίδα  news4health.gr
Όλα δείχνουν ότι το παγκόσμιο σύστημα έχει οργανωθεί άψογα για να διαχειρίζεται ένα ψέμα. Το ψέμα έγκειται στην πανδημία και ότι βρίσκονται συνέχεια κρούσματα. Ο κόβιντ όντως, σαν γριπούλα ξεγριπούλα συνηθισμένης εξάπλωσης, ήρθε και πέρασε. 

Όλοι αυτοί όμως (και στην Ελλάδα καρα-οργανωμένοι) βρήκαν τελικά το ύστατο παιγνίδι-εργαλείο-κόλπο, για να μεταμορφώσουν τις χώρες σε ό,τι έχουν φανταστεί, και δεν θα εγκαταλείψουν αυτή την ευκαιρία με τίποτα. Κάτι καθηκάκια σαν το κούλι και τον μπουμπούκο ηδονίζονται από χαρά με την ύπαρξη της ανύπαρκτης πανδημίας, και πόσο τούς λύνει τα χέρια και τις αδηφάγες τσέπες τους. 

Το ότι σε αυτό το νοσοκομείο βούτηξαν και τους συγγενείς και τους εξέτασαν και τους ανάγκασαν και σε κατ' οίκον περιορισμό.. άν θέλουμε το πιστεύουμε. Το σίγουρο είναι ότι δεν κατάφεραν να πάρουν τον συγγενή τους και να τον πάνε αλλού να τον εξετάσουν για να διαπιστώσουν τί τελικά έχει.

Κι εμείς ό,τι κάνουμε από εδώ και πέρα.. πρέπει να το σχεδιάσουμε πιο στρατηγικά. Η γαμ@μένη σιωνιστική χούντα που έχουμε, προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει και να μάς καβαλάει, έχει πάρει ήδη τις οδηγίες της "πόσο σατανικά" θα χρησιμοποιήσει και στην συνέχεια το παραμύθι αυτό.

Ο Θεός να μας δώσει φώτιση  να πράξουμε το σωστό.

2 σχόλια:

  1. Αὐτὰ εἶναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ πράγματα. Καὶ ἐσὺ Διόδοτε ἔχεις τεκμηρίσωσιν δι' ὅσα γράφεις;; Ἄν ναί κατάθεσέ την καὶ μέχρι τότε θὰ ἀκολουθοῦμε τοὺς ἰατρούς. Περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

    https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/pros_ti_voyli_ton_ellinon_katargisi_ton_nomothetikon_diataxeon_gia_ypohreotikes_iatrikes_praxeis/?cQLZmdb&utm_source=sharetools&utm_medium=copy&utm_campaign=petition-1066165-katargisi_ton_nomothetikon_diataxeon_gia_ypohreotikes_iatrikes_praxeis&utm_term=QLZmdb%2Bel&fbclid=IwAR2a6IE1ib88-sjhTg7TBtSr0CyV_VWTXrv_iBE2rBXA45aHBkBzcz-RNfI


    Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ .ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive