Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Αυτή αποφασίζει! Η Ελληνίδα καλλονή, σύζυγος του Σάρας και η Μπαρτσελόνα. ΦΩΤΟ


Και διακοπές πάντα στην Ελλάδα... O Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι ο εκλεκτός της Μπαρτσελόνα. Ο πρώην παίκτης-είδωλο του κλειστού γηπέδου «Παλάου Μπλαουγκράνα» είναι ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα. Μαζί με την Ελληνίδα σύζυγό του...
θα εγκατασταθεί στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, αντικαθιστώντας τον Σέρβο προπονητή, Σβέτισλαβ Πέσιτς, μετά το «διαζύγιο» του τελευταίου με την Μπάρτσα.  Στο νέο τόπο εγκατάστασής του θα τον συνοδεύσει η οικογένειά του, που αποτελείται από την Ελληνίδα καλλονή σύζυγό του, Άννα Δούκα και τα δυο τους παιδιά, την 10χρονη Άιλα και τoν εξάχρονο Λούκα.  Η Ελληνίδα σύζυγός του έπαιξε και εκείνη τον ρόλο της στην απόφαση του Σάρας, καθώς όπως όλες οι Ελληνίδες θέλει να έχει λόγο στα πάντα.  Το ζευγάρι γνωρίστηκε, όταν ο Λιθουανός αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, και μετά από πολυετή σχέση το καλοκαίρι του 2017 ένωσαν τις ζωές τους, σε μια παραμυθένια τελετή στη Λίμνη της Βουλιαγμένης.  Άλλωστε, η Αθήνα, είναι επίσης αγαπημένη του πόλη.  Μάλιστα έχει αγοράσει και σπίτι στη Φιλοθέη, αλλά για την ώρα θα επισκέπτεται της Ελλάδα μόνο για τα ματς της Ευρωλίγκας.  Και φυσικά, όπως συνηθίζει, για καλοκαιρινές διακοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive