Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

ΣΩΣΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΜΑΘΗΜΑ - ΠΡΟΤΑΣΗ. «Στοπ» Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου στο Βαλιδέ Τζαμί λόγω Αγιάς Σοφιάς

33c42ec0cd18c2b26b3f6ec2f1d06256
Δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας tonisi.gr σε ρεπορτάζ της ΑΝΘΗΣ ΠΑΖΙΑΝΟΥ.  Με επιστολή του προς τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη και τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης κάνει γνωστό ότι... επιθυμεί να σταματήσουν τα έργα αναστήλωσης στο Βαλιδέ Τζαμί. Αυτό έκανε γνωστό με δήλωση του σήμερα στο «Ν» ο κ. Μουτζούρης.  Ειδικότερα ο Περιφερειάρχης ανέφερε μιλώντας στο «Ν» ότι «δεν με αφήνουν ασυγκίνητο τα όσα διαδραματίζονται στην Πόλη και ιδιαίτερα με αφορμή την τουρκική πρόκληση να μετατραπεί η Αγία Σοφία σε τζαμί. Πιστεύω ότι γι’ αυτό το λόγο πρέπει να σταματήσουν τα έργα στο Βαλιδέ τζαμί.

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΤΟΎΡΚΩΝ ΤΡΑΒΆΕΙ ΒΊΝΤΕΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΎΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ, ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΌ ΠΛΟΊΟ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΆΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΉΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΎ.


    Βίντεο :Τούρκος δημοσιογράφος κατασκοπεύει στο ΚΑΣΤΕΛΌΡΙΖΟ

    Tourkikanea. gr


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive