Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΙΔΗΣ; ΤΗΝ "ΧΑΡΙΣΕ" ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ.ΣΧΟΛΙΟ "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ"

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (15/7/20) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ
 ΣΧΟΛΙΟ "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ" Γενικά όταν ποδοσφαιρικές εταιρείες γράφουν στα παπάρια τους τους κανονισμούς αυτά συμβαίνουν και ειδικά όταν οι λαδωμένοι άρχοντες των γηπέδων -διαιτητές- δεν πράττουν το καθήκον τους. Βρέθηκαν 12 !! παίχτες του ΠΑΟΚ χωρίς δελτία υγείας. ΜΟΛΙΣ διαπιστώθηκε αυτό ο "άρχων" δεν έπρεπε ΚΑΝ να ξεκινήσει τον αγώνα. 'Ασχετα αν οι ομάδες δέχτηκαν αυτήν την σημαντικότατη παράλειψη....
ΤΙ θα γινόταν αν ενας απ τους 12 πάθαινε κάτι κατά τη διάρκεια του αγώνα; Και γιατί έπρεπε η αλλη ομάδα να υποβάλλει ένσταση; έπρεπε ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ να επιβληθούν τα μέτρα κατά του ΠΑΟΚ  με όλες τις συνέπειες αν θέλουμε να λεγόμαστε .. σοβαροί, αλλά που τέτοιες πολυτέλειες. Εδω που φτάσαμε οι επιχειρηματίες παίζουν "μπάλα"  στα γραφεία τους και οι μαλάκες οπαδοί σκοτώνονται στους δρόμους για το "Φίλαθλο" πνεύμα της "στρογγυλής θεάς" που κακό χρόνο νάχει όπως την κατάντησαν οι ρεμπεσκέδες. Η ΑΕΚ θα είχε σίγουρη έξοδο στα προκριματικά του Champions League αν έκανε ένσταση για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά αποφάσισε να μην το πράξει. Τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα: Σε περίπτωση ένστασης από την πλευρά της Ένωσης, οι Θεσσαλονικείς αυτομάτως θα έχαναν το ματς, συν άλλους τρεις βαθμούς. Θα έχαναν, δηλαδή, τη 2η θέση, την οποία είχαν αγκαλιάσει μετά το 0-0 στο ΟΑΚΑ.
Αυτό, όμως, δε θα συμβεί, αφού οι κιτρινόμαυροι αποφάσισαν να μην κάνουν ένσταση, εξηγώντας το «γιατί» μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης.
«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να ασκήσει το νόμιμο δικαίωμα ένστασης, που έχει βάσει των διατάξεων του ΚΑΠ, εναντίον του κύρους του αγώνα της με τον ΠΑΟΚ.
Η πρωτοφανής περίπτωση αντικανονικής συμμετοχής δώδεκα ποδοσφαιριστών του αντιπάλου μας, λόγω μη ανανέωσης των Δελτίων Υγείας (ειδικά αυτήν την εποχή) και η δεδομένη συμμετοχή μας στα προκριματικά του Champions League, αν προχωρούσαμε σε ένσταση, δεν αλλάζει τα πιστεύω μας.
Ποτέ καμία διαπραγμάτευση, κανένα βαθμολογικό ή οικονομικό όφελος, όσο μεγάλο κι αν είναι, δεν πρόκειται να μας εκτρέψει από το δρόμο τον οποίο ακολουθούμε απαρέγκλιτα επί σχεδόν έναν αιώνα.
Η ακλόνητη και επιβεβαιωμένη διαχρονικά και με υψηλό τίμημα θέση της ομάδας μας ότι οι αγώνες κερδίζονται και χάνονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά δεν πρόκειται ποτέ να μπει σε διαπραγμάτευση και δεν δύναται να αλλοιωθεί ακόμα και μπροστά στην επίτευξη ενός τόσο σημαντικού στόχου.
Ο συγκεκριμένος λόγος ένστασης έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τον αξιακό κώδικα της ΑΕΚ!
Η ηθική της ομάδας μας είναι πάνω απ’ όλα και δεν μπαίνει σε καμία ζυγαριά!
Η διαφορετικότητά της υποστηρίζεται με κόστος και με ξεκάθαρες αποφάσεις, που δίνουν προς όλους τις κατάλληλες και τις πλέον αποστομωτικές απαντήσεις.
Η παράδοξη για πολλούς απόφασή μας, που έρχεται κόντρα στα ήθη που επικρατούν στο ποδόσφαιρο της χώρας μας ειδικά τον τελευταίο καιρό, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και υπερηφάνειας όχι μόνο των οπαδών της ΑΕΚ, αλλά και ολόκληρου του φίλαθλου κόσμου της Ελλάδας.
Ας ελπίσουμε ότι αυτό το μικρό δικό μας βήμα, θα εξελιχθεί σε άλμα προς τη συνολική αλλαγή κατεύθυνσης του ποδοσφαίρου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive