Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Έλληνας καθηγητής Γενετικής αμφισβητεί τον Π.Ο.Υ. – Δημοσιογράφος ΣΚΑΥ: «Σαν τον Τραμπ μας τα λες», τι απάντησε (ΒΙΝΤΕΟ)

ellinas_kathigitis
Τι είπε για τις πολιτικές πιέσεις 
Ο Μανώλης Δερμιτζάκης είναι καθηγητής γενετικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου της Γενεύης, διευθυντής στο Κέντρο Γονιδιωματικής «Health 2030» και συνεργαζόμενος ερευνητής στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ)....
Βρισκόμενος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ρωτήθηκε σχετικά με την ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) πως ο κορωνοϊός επιτυγχάνεται και μπορεί να μεταδίδεται από τον αέρα.  
Συγκεκριμένα, ο ΠΟΥ ανέφερε πως ο κορωνοϊός «επιταχύνεται», επισημαίνοντας πως δεν έχουμε φθάσει ακόμη στην κορύφωση και πως «προκύπτουν αποδείξεις» σχετικά με τη διασπορά μέσω του αέρα του νέου κορωνοϊού, αφότου ομάδα επιστημόνων προέτρεψε τον Οργανισμό να επικαιροποιήσει τις οδηγίες του σχετικά με τον τρόπο που εξαπλώνεται η νόσος.  Ο καθηγητής αιφνιδιάζοντας τους δημοσιογράφους δήλωσε:  
«Εγώ γενικά το τι ανακοινώνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πάντα, τους τελευταίους μήνες, το βλέπω με δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Δυστυχώς, διότι δεν κατάφερε να χτίσει την αξιοπιστία, ώστε αυτά που λέει να τα ακούμε σαν ευαγγέλιο».  «Σαν τον Τραμπ μας τα λες, κ καθηγητά», του είπε ο ένας εκ των δύο δημοσιογράφων.  
«Δεν τα λέω σαν τον Τραμπ, Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα έπρεπε να αλλάξει, όχι να πάψει να υπάρχει. Αλλά υπάρχουν περίοδοι που κάποιοι οργανισμοί, παγκόσμιοι ή τοπικοί, ανάλογα με την ηγεσία που έχουν και ανάλογα με τις πολιτικές πιέσεις, οι οποίες υπάρχουν, δεν λειτουργούν σωστά. 
Με την μορφή που λειτουργεί ο ΠΟΥ τα τελευταία χρόνια δεν είναι πολύ χρήσιμος», απάντησε.  
Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. Ο Τράμπ καλά τα λέει αλλά υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων: Αυτοί που δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να καταλάβουν ή χλευάζουν χωρίς να ξέρουν. Αυτοί που ξέρουν και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και λένε ότι πει ο Π.Ο.Υ. Και αυτοί που έχουν τρομοκρατηθεί ή είναι τόσο πολύ βέβαιοι που θα έκαναν οτιδήποτε κι αν έλεγε ο Π.Ο.Υ.(ΟΗΕ υγείας)- Ο.Η.Ε με τα φίδια το σήμα του Π.Ο.Υ. Οποίος θέλει Ο.Η.Ε. πάνω από το κεφάλι του να η ευκαιρία. Εδώ στην Ελλάδα μάλλον θέλουμε και UNESCO(Ο.Η.Ε. πολιτισμού), θέλουμε και (Ο.Α.Σ.Ε. και ΝΑΤΟ για την συμφωνία των Πρεσπών). θέλουμε η Frondex δήθεν να μας φυλάξει τα σύνορα. Το Ισραήλ να μας δώσει όπλα. Η Αίγυπτος να μας σώσει από τους κακούς Τούρκους με τον στρατό της. Και οι Έλληνες πολιτικοί να κάνουν τις διακοπές τους πχ στην Μύκονο και ακόμα παραπέρα.Γενικά, οι πολιτικοί στην Ελλάδα είναι πολύ ανοιχτοχέρηδες σε βάρος όμως της χώρας-Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive