Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

"ΩΡΙΜΟ ΝΙΑΤΟ" Ετων 67 !! ο ΚουκουλοΦΛΩΡΟΣ; Η μαρτυρία του 67χρονου: Εγώ είμαι ο κουκουλοφόρος που υπερασπίστηκε ο αστυνομικός. ΒΙΝΤΕΟ

Έγινε πολύς λόγος την Παρασκευή για τον αστυνομικό που είναι αποσπασμένος στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος φέρεται να απέτρεψε σύλληψη κουκολουφόρου από το μπλοκ του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ωστόσο το αφήγημα της ΕΛΑΣ φαίνεται ότι έχει πολλά και σοβαρά κενά...

Πρώτα απ’ όλα ο φερόμενος ως κουκουλοφόρος μίλησε, επωνύμως, στο KONTRA CHANEL και τόνισε από τη δική του πλευρά ότι φορούσε απλώς ένα καπέλο για τον ήλιο κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης.
Πρόκειται για τον 67χρονο Αγγελο Γκόγκογλου ο οποίος διέψευσε τον ισχυρισμό των ειδικών φρουρών ότι η σύλληψή του απετράπη από αστυνομικό.
Στο ίδιο κανάλι παρουσιάστηκαν και δύο video από τη διαδήλωση στα οποία δεν φαίνεται πουθενά προσπάθεια αποτροπής σύλληψης.
Στο παρακάτω video η συνέντευξη και τα δύο άλλα video από το 42ο λεπτό και μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive