Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Πιο μεγάλη μάσα ΔΕΝ γίνεται !!! Δεν έφταναν τα ανύπαρκτα ΜΜΕ… Έδωσαν 421.600 ευρώ σε χρεοκοπημένη εταιρεία. ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ


Στην λίστα που έδωσε ο Στέλιος Πέτσας στη δημοσιότητα με την κρατική επιχορήγηση στα ΜΜΕ για την καμπάνια του «Μένουμε Σπίτι», υπάρχει μια εγγραφή στην τελευταία σελίδα που είναι κάπως… προβληματική!...



ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ/ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ-ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (μέσω Sizmek)

Το ποσό για αυτή την υπηρεσία είναι 421.600‎ ευρώ. Τι είναι όμως αυτό το «μέσω Sizmek» και ποια είναι αυτή;





Τον Απρίλιο του 2019, λοιπόν είχε σκάσει η φούσκα της εν λόγω εταιρείας, με δημοσιεύματα να αναφέρουν σχετικά:

«Η Sizmek, η μεγαλύτερη ανεξάρτητη πλατφόρμα διαφήμισης της αγοράς, υπέβαλε πτώχευση, αφού ο κύριος υποστηρικτής των ιδιωτικών μετοχών έκοψε την πρόσβαση στο κεφάλαιο εν μέσω μιας απώλειας χιονοστιβάδας. Η κατάθεση πτώχευσης δείχνει ότι οφείλει χρήματα σε 1.000 ως και 5.000 πιστωτές, συμπεριλαμβανομένων $4,5 εκατομμυρίων στην Google. Τα χρέη της Sizmek εκτιμώνται από $100-500εκ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive