Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Κόλλησε στο Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ, 2-2 με τον ΟΦΗ. Νέα απώλεια βαθμών για τους Θεσσαλονικείς που κινδυνεύουν να βρεθούν στο -2 από την ΑΕΚ

Κόλλησε στο Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ, 2-2 με τον ΟΦΗΛίγες μέρες μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ δε νίκησε ούτε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο..,Το ξεκίνημα του ματς ήταν ιδανικό για τον ΠΑΟΚ, αφού στο 5' οι Γιαννούλης-Λημνιός συνεργάστηκαν και ο τελευταίος έβγαλε προ κενής εστίας τον Μπίσεσβαρ, ο οποίος έκανε εύκολα το 0-1.... Το κακό για τους Θεσσαλονικείς ήταν το γεγονός ότι το ίδιο εύκολα αντέδρασε και ο ΟΦΗ, έχοντας δοκάρι στο 17' με τον Βαζ και γκολ στο επόμενο λεπτό από τον Νέιρα, με πολύ ωραίο σουτ, για το 1-1.  Το πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης ήταν πάρα πολύ καλό αλλά δυστυχώς όχι και η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου, με τον ρυθμό να πέφτει και τις καλές φάσεις να απουσιάσουν. Μέχρι να φτάσουμε στο 43', όταν οι Βαζ, Μπράουν και Φιγκεϊρέδο άλλαξαν ωραία την μπάλα, για να κάνει ο τελευταίος το 2-1 με προβολή.  Ο ΠΑΟΚ ήταν σε δύσκολη θέση και αυτό το κατάλαβε και ο Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος έκανε δύο αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου μέρους, περιμένοντας να δει κάτι καλύτερο από την ομάδα του. Ο Γιώργος Σίμος, από την άλλη πλευρά, είδε κάτι που δεν του άρεσε στο 59', αφού ο Κουτρουμπής πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, αφήνοντας τους Κρητικούς με 10 παίκτες.  Οι φιλοξενούμενοι είχαν χρόνο στη διάθεση τους για να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα και όταν ο Μιχαηλίδης με υπέροχη εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-2 στο 76', η πλάστιγγα έδειχνε να γέρνει προς την πλευρά του ΠΑΟΚ. Μέχρι που ήρθε, λίγα λεπτά μετά, η αποβολή και του Εσίτι με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για να μείνει και ο ΠΑΟΚ με 10 παίκτες.  Το ματς ήταν ανοιχτό, οι Θεσσαλονικείς έψαξαν το τρίτο γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, αλλά η κεφαλιά του Άκπομ, μετά τη σέντρα του Μάτος, έφυγε άουτ στο 89' και το 2-2 έμεινε ως το τέλος, προς ικανοποίηση... της ΑΕΚ, η οποία την Κυριακή μπορεί να μείνει μόνη της στη 2η θέση, στο +2 από τον ΠΑΟΚ.  ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουόλι, Κουτρουμπής, Νέιρα, Μαρινάκης (90' Νάστος), Γιαννούλης, Φιγκεϊρέδο (89' Μάνος), Βαζ (60' Ζοάο Βίκτορ), Στάικος (77' Σακόρ), Μεγιάδο, Κοροβέσης, Μπράουν.  ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (46' Μιχαηλίδης), Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μαουρίτσιο, Ελ Καντουρί (46' Εσίτι), Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Στοχ (60' Τζόλης), Σφιντέρσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive