Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Τρίκαλα: Εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτοκτονίας της 16χρονης

Αστυνομία στα Τρίκαλα
Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο αυτοκτονίας της 16χρονης στα Τρίκαλα, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για καταγγελίες της ανήλικης για περιστατικό βίας. Το ενδεχόμενο αυτοκτονίας της 16χρονης κοπέλας...
που βρέθηκε νεκρή σήμερα, έξω από εκκλησία, στα Τρίκαλα, εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές.
Οι αρμόδιες Αρχές ζήτησαν καλαθοφόρο από τον δήμο προκειμένου να ανέβουν στη σκεπή της εκκλησίας και να εκτιμήσουν το ύψος και τις συνθήκες.
Οι αρχές φέρεται να εξετάζουν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας καθώς στην εκκλησία γίνονται εργασίες και υπάρχουν σκαλωσιές, γεγονός που επιτρέπει σε κάποιον να ανέβει στη σκεπή, όπως μετέδωσε το tv10.gr.

Πληροφορίες για καταγγελίες της 16χρονης για περιστατικό βίας

Η σορός της κοπέλας φέρεται να ανήκει σε 16χρονη από την Αλβανία που διέμενε με την οικογένειά της στην πόλη των Τρικάλων, σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο.
Σύμφωνα μάλιστα με πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα, η ανήλικη φέρεται να είχε απευθυνθεί στην αστυνομία καταγγέλλοντας περιστατικό βίας από φίλο της.
Παρότι οι πρώτες εκτιμήσεις που είχαν βασιστεί στον σωματότυπο της θανούσας, έκαναν λόγο για γυναίκα περίπου 30 ετών, τελικά πρόκειται για ανήλικη.

Ιατροδικαστής στο σημείο της τραγωδίας στα Τρίκαλα

Στην περιοχή που βρέθηκε η σορός της 16χρονης έχει σπεύσει για αυτοψία η Ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη από τη Λάρισα. 
Η σορός αναμένεται να μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή.

1 σχόλιο:

  1. κριμα βεβια για το κοριτσι,

    μεσα απο διαφορες(πολλες φορες τραγικες)ειδησεις και περιστατικα βλεπει κανεις την πληθυσμιακη αλλοιωση και τον εποικισμο που εχει υποστει η πατριδα μας,

    η συγκεκριμενη αλβανικη οικογενεια ειχε 4 παιδια οταν ο ελληνας δεν μπορει να κανει ουτε ενα για να καταλαβετε ποιοι θα επικρατησουν και θα πλειοψηφησουν πολυ συντομα δημογραφικα στην πατριδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive