Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Τζορτζ Σόρος: Ο Τρομοκράτης δισεκατομμυριούχος. Από τον Ronald L. Ray -

Εξαιρετικά ισχυρή κινητήρια δύναμη «εθνικού ναυαγίου» πίσω από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Το θέμα του George Soros , γεννημένου Schwartz György , του υπερ-πλούσιου κερδοσκόπου slash-and-burn και του Εβραίου-Ούγγρου αποδήμου, είναι πάντα αποκαλυπτικό νέο....
 Οι περιπέτειες του Σόρος στο «οικοδόμηση του έθνους» και στη «δημοκρατική επανάσταση» είναι το αριστερό μισό των διεθνιστικών εγκοπών, που τίθενται στη λεγόμενη αντίθεση στους «δεξιούς», τροτσκίτες, νεοσυντηρητικά γεράκια. Ενώ φαινομενικά πολεμούνται μεταξύ τους, και οι δύο σφίγγουν την πολιτική λαβή των λαών του κόσμου, καθώς στρέφονται όλα προς μια Νέα Παγκόσμια Τάξη (NWO). Οι πιο πρόσφατες προσπάθειες του ύποπτου της τρομοκρατίας μέσω των θεμελίων της «ανοιχτής κοινωνίας» που χρηματοδοτεί φέρνουν παγκοσμιοποιημένα πλοία πυρίτιδας σε μέρη όπως η Πολωνία και η Αρμενία, σε μακροπρόθεσμη πορεία για να κάνουν τον κόσμο ασφαλή για την πλουτοκρατία.
Ο τυπικός Αμερικανός, που πλένεται στον εγκέφαλο από την ορολογία των πολιτικών «δεξιά» και «αριστερά», συχνά μπερδεύεται από εμφανείς ασυνέπειες στη συμπεριφορά του Σόρος Από τη μία πλευρά, ο Εβραίος επενδυτής γενικά αντιτίθεται στον σιωνισμό και τη γενοκτονία των Παλαιστινίων από το Ισραήλ, ωστόσο είναι ένοχος για τις χειρότερες μορφές του καπιταλισμού και του εκμεταλλευτικού ελευθεριακού χαρακτήρα , ενώ χρηματοδοτεί μια ποικιλία κοινωνικών εξεγέρσεων . Όμως, στην πραγματικότητα, οι απόψεις και οι πρακτικές του είναι εξαιρετικά συνεπείς.
Προφανώς, ο Soros έμαθε τις εμπορικές του πρακτικές μέσω της μαύρης αγοράς στις «κακές παλιές μέρες» της Ουγγαρίας Αυτή η ηθική ανελέητη επιδίωξη του κέρδους του επέτρεψε να συγκεντρώσει μια περιουσία περίπου 22 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ σχεδόν καταστρέφει τα νομίσματα της Μεγάλης Βρετανίας και της Μαλαισίας. Είχε καταδικαστεί για εκμετάλλευση εμπιστευτικών πληροφοριών από γαλλικό δικαστήριο, και την Ταϊλάνδη επώνυμα τον ένα «οικονομικό πόλεμο ποινικές», σύμφωνα με την ηλεκτρονική περιοδικό FrontPage .
Από την πλευρά μας, αυτή είναι η πλουτοκρατική πειρατεία που αποτελεί το κίνητρο της ζωής του Σόρος. Τελικά, χρησιμοποιεί τις πολιτικές του συμμετοχές ως εφαλτήρια για να επωφεληθεί από την κοινωνική καταστροφή που προωθεί και οι προσπάθειές του να βοηθήσουν στη δημιουργία μιας κεντρικά σχεδιασμένης παγκοσμιοποιημένης κυβέρνησης αποσκοπούν στην προστασία του κέρδους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive