Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

ΡΟΖΕΝΣΤΑΪΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΟΖΑΚΗΣ. IΣΤΟΡΙΚΟ - ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο
ΔΕΣ ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΡΟΖΕΝΣΤΑΪΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΛΟΥΝ “ΡΟΖΑΚΗ”;...

Ο ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΡΟΖΕΝΣΤΑΪΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΤΙ: “ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΗΓΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ” ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΥΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΣΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΕΝΕΡΓΑ Ο ΡΟΖΕΝΣΤΑΪΝ.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κουστούμι και κείμενο
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΖΕΝΣΤΑΪΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1941 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΘΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΒΡΟΡΙΔΟΣ ΡΟΖΕΝΣΤΑΪΝ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο (Κάτοικος Αθηνών, Μαρασλή 45) ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ 1943 ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΡΑΛΛΗ.
Του Δημοσθένη Κούκουνα
ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑ - 3 Ιουλίου 1943
“Περί νομιμοποιήσεως του εξωγάμου τέκνου του Λαζάρου Ρόζενστάιν ή Ροζάκη”
Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΡΟΖΕΝΣΤΑΪΝ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΔΑΔ
(Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων)
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
“Εβραίος πρώην υπουργός της Ελλάδας, δικαίωσε Τουρκία και Σκόπια και καταδίκασε την Ελλάδα”.
“Ο εκλεκτός του Σημίτη που «κρέμασε» την Ελλάδα”
Του Χρήστου Μπόκα
“Με την υπογραφή του Χρήστου Ροζάκη αλλά και του Κύπριου Λουκή Λουκαΐδη το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαωμάτων κατακεραυνώνει την χώρα μας για θέματα που σχετίζονται με την «μακεδονική» και «τουρκική» μειονότητα.
Ένας Έλληνας (ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ) που στο παρελθόν έχει διατελέσει Υπουργός Εξωτερικών πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο μπαράζ καταδικαστικών αποφάσεων εις βάρος της χώρας μας για θέματα που σχετίζονται με την «μακεδονική» και την «τουρκική» μειονότητα στην Ελλάδα.
Μία σειρά καταδικαστικών αποφάσεων του…. Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), οι οποίες κατακεραυνώνουν την Ελλάδα για την άρνησή τους να αναγνωρίσει «μακεδονικούς» και «τουρκικούς» συλλόγους στην Ελλάδα, φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του κ. Χρήστου Ροζάκη, εκλεκτού του κ. Κώστα Σημίτη, ο οποίος το 1996 τον έχρισε υφυπουργό Εξωτερικών στην κυβέρνησή του”.
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΑΚΥΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ “ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ” ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΡΟΖΕΝΣΤΑΪΝ.
Ο ΡΟΖΕΝΣΤΑΪΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ:
ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΟΙ “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ” ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ
“ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ”, “ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ” ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΗΜΙΤΟ-ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ.
Ροζάκης-ΡΟΖΕΝΣΤΑΪΝ: Δεν μπορούμε να έχουμε τα πάντα με το μέρος μας. Θα πρέπει να δώσουμε και κάτι στην Τουρκία
ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ Ο “ΥΠΕΡ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ” ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΝ ΡΟΖΕΝΣΤΑΪΝ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΩΣ “ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ”!
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΡΟΖΕΝΣΤΑΪΝ Ο κ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ;
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ;
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ;
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΡΟΖΕΝΣΤΑΪΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ;
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ;
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ “ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ”;
“Στο πρώτο μέρος της εκπομπής, παρεμβαίνει ένας από τους κορυφαίους πανεπιστημιακούς καθηγητές με βαθιά γνώση θεμάτων Διεθνούς Δικαίου, ο Χρήστος Ροζάκης, άλλοτε μέλος και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ομότιμος καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών- Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΥΠΕΞ”
Χρήστος Ροζάκης στον Γ. Σαχίνη: Το Καστελόριζο δεν δικαιούται πλήρη επήρεια στην ΑΟΖ- Να μην επεκτείνει η Ελλάδα τα Χ.Υ. στα 12 ν.μ.
ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο κ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΗΜΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ “ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ” ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Ο “ΠΑΙΧΤΗΣ” ΓΙΟΣ ΤΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ Μ.Κ.Ο., ΚΟΜΜΑ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΣΟΡΟΣ) ΚΑΙ “ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ”.
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΚΑΙ Ο ΣΑΧΙΝΗ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙΟΣΣΕ, ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ, ΣΥΝ ΤΣΑΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΠΑΖΗ, ΑΛΛΟΙ “Υπασπιστές του Βασιλέα Όθωνα” ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ “Μεγάλοι Αυλάρχες των Βασιλέων Γεωργίου Α' και Όλγας”).
Ο ΡΟΖΕΝΣΤΑΪΝ ΚΑΙ ΤΟ “ΕΛΙΑΜΕΠ”, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΗ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΕΝ ΣΕΛΟΝ, ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΪΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΓΗ!
Δημόσια συζήτηση: “Μας συμφέρει η Χάγη;”
Ομιλητές:
Γιώργος Παπανδρέου, πρώην Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών, βουλευτής ΚΙΝΑΛ, Πρόεδρος Σοσιαλιστικής Διεθνούς
Ντόρα Μπακογιάννη, πρώην Υπουργός Εξωτερικών, βουλευτής ΝΔ
Γιώργος Κατρούγκαλος, Καθηγητής, τέως Υπουργός Εξωτερικών, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Χρήστος Ροζάκης, Ομότιμος Καθηγητής, πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου
Τη συζήτηση συντονίζει ο Πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, Καθηγητής Λουκάς Τσούκαλης.
ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;

2 σχόλια:

  1. Αρε τους ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ και μετα μου λετε οτι βριζω στο σαιτ ας μου πει καποιος,εαν λεω εαν αυτος ο πουστης ο ΧΙΤΛΕΡ ειχε αδικο που τους εστελνε στου Φ@ΥΡΝΟΣ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ
    ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ
    Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΑΝΑΨΕ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΕΑΝ ΕΚΑΙΓΕ ΕΞΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ
    ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΩΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive