Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Αφού έψησε κι απ τις ΔΥΟ πλευρές το ψάρι, ο -κατά δήλωσή του- πούστης Γκλέτσος δήλωσε: "Eίμαι απλός κωπηλάτης στον ΣΥΡΙΖΑ" – Τι είπε στον Α.Τσίπρα

ΑΓΟΡΑΡΕ ΜΟΥ! Ο Απόστολος Γκλέτσος αντιτίθεται στη φωταγώγηση της ...
Απλός κωπηλάτης στον ΣΥΡΙΖΑ, δίχως να διεκδικεί θέση τώρα ή στο μέλλον, δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης. Υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι αυτός...
που άλλαξε την ιστορία της μεταπολίτευσης.  Αναφερόμενος στην κυβέρνηση της ΝΔ είπε ότι «θα τα κάνουν όλα ρημαδιό» και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να τα αλλάξει όλα.

1 σχόλιο:

  1. Τον μέγας θαυμαστής του ΓΑΠ Γκλέτσος πολύ φοβάμαι θα τον ψάχνουν οι διασώστες στο Αιγαίο όπως τον ΓΑΠ με το αναποδογυρισμένο κανό του. Αν κάνει και ποδηλασία να προσέχει μην μείνεις χωρίς δάκτυλα. Τα παιδιά του ΓΑΠ μετακομίζουν ΣΥΡΙΖΑ. Πόσους κηπουρούς θα μαζέψουν; Ανοίξτε και τηλεφωνικό κέντρο καλοκαίρι είναι όλοι περιποιούνται τους κήπους τους. Άλλο ένα εποχικό επάγγελμα, κηπουρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive