Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Φωνάζουν «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» και «Πουτάνας γιοί Γερμανοί». Μουσουλμάνοι ξεκίνησαν ΑΓΡΙΕΣ λεηλασίες στην Γερμανία – Ελλάδα ΑΚΟΥΣ; – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

koukouloforoi_germania
Χτυπούν αστυνομικούς - Για «πρωτόγνωρο ξέσπασμα βίας» μιλά η γερμανική αστυνομία... Φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ» δεκάδες κουκουλοφόροι συγκρούστηκαν το βράδυ με την αστυνομία στην Στουτγάρδη, σε σκηνές που σοκάρουν την Ευρώπη, η οποία βλέπει σιγά-σιγά όλους αυτούς που έχουν εισχωρήσει ως «μετανάστες και πρόσφυγες» να αναλαμβάνουν δράση....
  Οι ισλαμιστές, ανάμεσα στους οποίους δεν αποκλείεται να βρέθηκαν και Γερμανοί ANTIFA, προκάλεσαν βανδαλισμούς σε κτίρια. Οι ταραχοποιοί τα έκαναν γυαλιά- καρφιά!  Οι πεζόδρομοι στο κέντρο της πρωτεύουσας της Βάδης-Βυρτεμβέργης μεταβλήθηκαν σε πεδίο μάχης με ομάδες ατόμων να πετούν πέτρες στην αστυνομία, να χτυπούν βάναυσα αστυνομικούς, να σπάνε προθήκες καταστημάτων και να λεηλατούν.  Όπως αντιλαμβάνεστε οι λεηλασίες που ξεκίνησαν στις ΗΠΑ εξαπλώνονται στην Ευρώπη και μάλιστα στην πιο ισχυρή χώρα αυτής, την Γερμανία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.  

Ο διοικητής της αστυνομίας Φραντς Λουτς και ο δήμαρχος Στουτγκάρδης, Φριτς Κουν έκαναν λόγο για «πρωτόγνωρο ξέσπασμα βίας»!  Τα λόγια περισσεύουν! Δείτε τους κουκουλοφόρους να καταστρέφουν, να χτυπάνε αστυνομικούς και να φωνάζουν «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» και «Πουτάνας γιοί Γερμανοί» στους Γερμανούς.

2 σχόλια:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive