Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΦΟΒΕΡΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ.ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΡΙΕΣ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ.

Photo: imerazante
Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη Ζάκυνθο, καθώς οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από χθες στο Ιόνιο έχουν καταστήσει δύσκολο το έργο της κατάσβεσης, που έθεσε σε πύρινο κλοιό το χωριό Μαριές. Συνεχίζει να καίει η φωτιά.   Στις 2:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, δόθηκε εντολή...

Φωτιά στη Ζάκυνθο: Οι φλόγες έφτασαν στο χωριό Κερί - Εκκενώνονται ...
 από τον Νίκο Χαρδαλιά να εκκενωθεί το χωριό.  Οπως αναφέρει το imerazante, άρχισε να χτυπά η καμπάνα του χωριού, οι αστυνομικοί χτυπούσαν τις πόρτες των σπιτιών και ενημέρωναν τον κόσμο, ενώ η ηγεσία της Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφέρειας Ζακύνθου, με επικεφαλής την υπεύθυνη Μαρία Μουζάκη είχε μεριμνήσει για λεωφορεία και ξενοδοχεία.  Τελικά, την τελευταία στιγμή ο καιρός γύρισε και το χωριό σώθηκε.  Από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο σημείο επιχειρούν ένα ελικόπτερο τύπου Έρικσον ενώ όλη η πυροσβεστική δύναμη του νησιού βρίσκεται στο σημείο.  Με πρώτο δρομολόγιο από Κυλλήνη στο νησί έφθασαν 5 οχήματα με 12 πυροσβέστες ενώ με το super puma ήρθε στο νησί ένα πεζοπόρο τμήμα της ΕΜΑΚ.     Οι πυροσβεστικες δυνάμεις προσπαθούν ώστε να τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά αλλά οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στη περιοχή δυσχεραίνουν το έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive