Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑ. ΕΚΤΑΚΤΟ! Επεισόδια και στην Αθήνα για όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ (ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Έγινε πρόσκληση για διαδήλωση έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία. 
photo: Eurokinissi
Και στην Αθήνα ξέσπασαν επεισόδια, στο πλαίσιο των λεηλασιών που πραγματοποιούνται στις ΗΠΑ από την αριστερή οργάνωση του Σορος ANTIFA....

Τα επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά τις 8μιση το βράδυ, έξω από την αμερικανική πρεσβεία στο κέντρο της Αθήνας.   

Πολίτες και αριστερές συλλογικότητες πραγματοποίησαν πορεία στην Αμερικανική Πρεσβεία ενώ σημειώθηκαν συγκρούσεις όταν νεαροί εκτόξευσαν μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις.  

Έριξαν μολότοφ, έστησαν οδοφράγματα και πετούσαν πέτρες. Τα επεισόδια κράτησαν περίπου δέκα λεπτά, τώρα η κατάσταση δείχνει να έχει σχετικά ηρεμήσει.     Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 19:00, περίπου 2.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος προκειμένου να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας προς την πρεσβεία των Η. Π. Α.  

Για την πορεία έγινε ειδική πρόσκληση:    Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Πριν Λόγω της πορείας, σταμάτησε η κυκλοφορία στην πλατεία Συντάγματος και τους γύρω δρόμους, καθώς και στην Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι την Αμερικανική Πρεσβεία.  Ο κύριος όγκος της πορείας είχε φτάσει στην πρεσβεία των ΗΠΑ και πριν ολοκληρωθεί, τα επεισόδια ξέσπασαν στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής.   

Οι διαδηλωτές πέταξαν μολότοφ, πέτρες και μπουκάλια κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν μπροστά από την πρεσβεία ενώ έβαλαν και φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.

Μετά τα πρώτα επεισόδια έξω από την πρεσβεία, η ένταση συνεχίστηκε στου γύρω δρόμους προς το Σύνταγμα, ενώ δεν έχουν αναφερθεί προσαγωγές ή συλλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive