ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020

ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα: Αστυνομικοί σπεύδουν στο Θριάσιο – Η Ιωάννα θα δει ένα καθαρό καρέ και θα ακούσει τη φωνή. Στο μικροσκόπιο των Αρχών ένα τηλεφώνημα της μαυροντυμένης γυναίκας

Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη: Το θύμα είχε λάβει μέρος στο ...
Στο Θριάσιο νοσοκομείο σπεύδουν αστυνομικοί για να δείξουν στην Ιωάννα ένα καθαρό καρέ της γυναίκας που θεωρείται η κύρια ύποπτη για την επίθεση εναντίον της με βιτριόλι στην Καλλιθέα....Οι αστυνομικοί θα βάλουν την 34χρονη κοπέλα να ακούσει και την γυναίκα που φέρεται να είναι η δράστης με την ελπίδα ότι θα αναγνωρίσει τη φωνή της και θα βοηθήσει στις έρευνες.  Νωρίτερα, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκάλυψε ότι τη φωνή της γυναίκας που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα πριν από περίπου δύο εβδομάδες έχουν στα χέρια τους οι αρχές.  powered by Rubicon Project Η Αστυνομία έχει βάλει στο μικροσκόπιό της ένα τηλεφώνημα, το οποίο συνδέει με τη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην Καλλιθέα.  Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, το τηλεφώνημα έγινε σε εταιρία ταξί και έχει καταγραφεί, κι έτσι η ΕΛ.ΑΣ έχει στα χέρια της καταγεγραμμένη την κλήση αυτή, προκειμένου να γίνει συγκριτική ανάλυση με εν δυνάμει ύποπτες γυναίκες.  Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Καραϊβάζ, οι αστυνομικοί έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το σημείο παραλαβής και αποβίβασης της γυναίκας.  Σημειώνεται ότι το τηλεφώνημα στην εταιρία ταξί φέρεται να έγινε από καρτοτηλέφωνο. Το σημαντικό στοιχείο είναι ότι σε όλη αυτή τη διαδρομή υπάρχουν κάμερες από εταιρίες, που μπορεί να έχουν καταγράψει καθαρά το πρόσωπο της γυναίκας.   Βάσει της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου φαίνεται πως η δράστις πήγε στο σημείο της επίθεσης χωρίς κινητό τηλέφωνο, προκειμένου να μην καταγραφεί το στίγμα της.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive