Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Πότε καταλύεται το Σύνταγμα και τι πρέπει να κάνουμε. Βασίλειος Νικολόπουλος τ.Πρόεδρος Αρείου Πάγου. ΒΙΝΤΕΟ

Πότε καταλύεται το Σύνταγμα και τι πρέπει να κάνουμε..Βασίλειος ...
Η ψευτοκυβέρνηση είναι ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία "ΕΛΛΑΣ Α.Ε. ΚΑΙ ΑΦΜ 00 00 931106 και έχει έδρα στην Ουάσιγκτον. Παρανόμως κρατάει την εξουσία και εκτελεί εντολές των εχθρών του Έθνους μας (δανειστές).... Κατέλυσε το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία, παρέδωσε την εθνική κυριαρχία, εξαθλίωσε τον Ελληνικό λαό και προχωράει στα τελευταία σχέδια της γενοκτονίας των Ελλήνων.
Στην έκτακτη κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας ο μόνος που δικαιούται και υποχρεούται να επαναφέρει το Σύνταγμα και την Δημοκρατία είναι ο κυρίαρχος λαός των Ελλήνων με οποιοδήποτε μέσο βάση του υπέρτατου νόμου της χώρας που είναι το Σύνταγμα. Το κενό εξουσίας λοιπόν που δικαίωμα να το καλύψει έχει μόνο ο ελληνικός λαός καλύφθηκε από Έλληνες πατριώτες χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον και πέρα από κόμματα και παρατάξεις που διαιρούν το λαό, παρά μόνο το συμφέρον του Ελληνικού Έθνους ιδρύοντας τον θεσμό του Ανώτατου Τριαδικού Συμβουλίου ( Νομοθετικό, Εκτελεστικό και Δικαστικό) και το Σώμα Θεματοφυλακής του Συντάγματος της Ελλάδος ώστε να έχει την εξουσία ο λαός μας και να δικαστούν όλες οι κατ' επίφαση κυβερνήσεις που ενήργησαν για την καταστροφή της χώρας μας και να βάλουμε τέλος στη κατασκευασμένη κρίση και οι Έλληνες να ζούμε με αξιοπρέπεια και χωρίς στερήσεις.
Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις, μην αφήνετε αυτές οι εξελίξεις να είναι το τέλος μας.
Όποιος έχει πατριωτική συνείδηση για τη διαφύλαξη του Συντάγματος όπως ορκιστήκαμε όλοι μας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου για πληροφορίες και την ένταξή του στο Σώμα Θεματοφυλακής.

3 σχόλια:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive