Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Οι “εθνικόφρονες”… ξέπλυναν στην Βουλή την Προδοσία της Μακεδονίας μας… Του Παναγιώτη Αποστόλου

Όπως ήταν αναμενόμενο, ομόφωνα απέρριψε η Βουλή την κατηγορία για εσχάτη προδοσία των βουλευτών που είχαν ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών...

Η σχετική συζήτηση διεξήχθη μετά από μήνυση που κατατέθηκε εναντίον τους για εσχάτη προδοσία και κατάχρηση εξουσίας. Μάλιστα ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας άφησε σαφέστατες αιχμές κατά του Εισαγγελέα που έστειλε την υπόθεση στη Βουλή και χαρακτήρισε την μήνυση αβάσιμη και απαράδεκτη λέγοντας ότι το δικαίωμα γνώμης του βουλευτή δεν μπορεί να το υπονομεύσει καμιά μήνυση για εσχάτη προδοσία.
Οι 56 βουλευτές είναι όσοι στην προηγούμενη Βουλή ψήφισαν την συμφωνία των Πρεσπών και έχουν επανεκλεγεί και στην σημερινή Βουλή. Δήλωσαν “περήφανοι” για την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών αλλά και για την κατηγορία που τους αποδίδουν οι μηνυτές περί εσχάτης προδοσίας.  Όπως αναφέρει ηxrisiavgi.com/
Ο Κυριάκος Βελόπουλος διαφώνησε με τα περί εσχάτης προδοσίας κάνοντας λόγο μόνο για λάθος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ:
«Δεν λέω ότι ήταν προδοσία που υπέγραψαν την συμφωνία των Πρεσπών χωρίς να ρωτήσουν τους Έλληνες, λέω ότι ήταν λάθος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Επιμένω όμως να γίνει εξεταστική επιτροπή. Για μας η συμφωνία είναι επαίσχυντη δεν θα πω προδοτική, για μας ήταν λάθος και πρέπει να το παραδεχτείτε».
Με τα παραπάνω, η Βουλή λειτούργησε ακόμα μια φορά ως… πλυντήριο ενός ακόμα εθνικού εγκλήματος. Οι μάσκες των ψευτομακεδονομάχων της Νέας Δημοκρατίας και του Βελόπουλου έπεσαν και την ίδια πορεία θα ακολουθήσουν σε όλα τα εθνικά θέματα στο μέλλον (Από το https://www.antonionews.gr/)!

1 σχόλιο:

  1. Ξέχασα το Ε.ΠΑ.Μ., μαζί με ΛΑ.Ε., Λιοντάρια, Διέξοδος Ελλάς, Ε.ΣΥ., Ανακατάληψη στην συγκέντρωση έξω από την βουλή την μέρα που ψηφιζόταν στη βουλή το αν θα έμπαιναν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ. Έγινε νομίζω μερικές μέρες μετά, μια βδομάδα μετά την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών στην βουλή. Για όσους ψήφισαν μέσα στην βουλή το πακέτο χρημάτων των πρεσβειών περιλάμβανε το ΝΑΙ και στις δύο ψηφοφορίες ιδίως στη συμφωνία των Πρεσπών. Υπήρχε και ένας αυτόπτης μάρτυρης Γρηγόρης Ψαριάνος, ο οποίος δεν ήξερε τι να ψηφίσει και έριξε ΠΑΡΟΝ. Δεν μπορούσε να διαλέξει τα χρήματα του Σόρρος ή την επανεκλογή του με το επόμενο όχημα-κόμμα(όποτε διάλεξε να μην πάρει θέση, απλά παρίστατο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive