Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Απο την Αμερική στην Αθήνα η ένταση και… ANTIFA στο Κέντρο της Αθήνας! (5 ΒΙΝΤΕΟ)

entash sto kentro thw athinas
Μαζεύτηκαν για την Ατζέντα 2030 και τις ΗΠΑ - Αριστερές και «οικολογικές» οργανώσεις γέμισαν το Σύνταγμα. Συγκέντρωση πραγματοποιείται στο κέντρο της Αθήνας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος αλλά και για τον George Floyd, τον θάνατο του οποίου χρησιμοποιούν αριστερές και εγκληματικές ομάδες ως αφορμή στις ΗΠΑ, για να λεηλατούν μαγαζιά και πόλεις....

Δεν έλειψε λοιπόν, η ένταση, η οποία σημειώθηκε στην οδό Ακαδημίας, στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας που γίνεται για τη δολοφονία του George Floyd.    
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε μία προσαγωγή.  

Η πλατεία Συντάγματος γέμισε με διαδηλωτές, οι οποίοι καταφέρονται κατά των επενδύσεων και τις αξιοποίησης του ορυκτού πλούτου και υπέρ της… οικολογίας, στο πλαίσιο προώθησης της Ατζέντας 2030.  

Στην συγκέντρωση συμμετέχουν περιβαλλοντικές οργανώσεις, κόμματα, φορείς και συλλογικότητες και η Πρωτοβουλία SupportEarth – ανεξάρτητο δίκτυο συσπείρωσης περιβαλλοντικών και κοινωνικών συλλογικοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive