Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ & ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΤΕΡΑΣ. "ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ Η 83χρονη ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ" Και ΓΙΑΤΙ την έκανες κομμάτια ρε κάθαρμα; ΝΤΡΟΠΗ στην ΕΛΛΗΝΙΔΑ Δικηγόρο του. ΒΙΝΤΕΟ

Προκλητικός ο 40χρονος που κατηγορείται για την κακοποίηση της ...


Προκαλεί ο Πακιστανός! "Η ηλικιωμένη με κάλεσε στο σπίτι της"Ο 40χρονος Πακιστανός που μετά τη σημερινή απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό σε βάρος της 83χρονης γυναίκας στην Πρέβεζα, αρνείται τις κατηγορίες…  Μάλιστα, όπως είπε η δικηγόρος που ορίστηκε να τον εκπροσωπήσει, ο 40χρονος υποστηρίζει ότι η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν εκείνη που τον κάλεσε στο σπίτι της!..
Ο αλλοδαπός, επιμένει στους αρχικούς του ισχυρισμούς περί μέθης και αδυναμίας του να θυμηθεί το τι ακριβώς συνέβη.     “Λέει ότι συναινετικά ήρθαν σε ερωτική επαφή. Αρνείται τον ξυλοδαρμό” ανέφερε η δικηγόρος στους δημοσιογράφους, διευκρινίζοντας:  “Βρέθηκε τυχαία έξω από το σπίτι της. Τον κάλεσε στο σπίτι της και του ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά. Έμεινε μέχρι τις 3 η ώρα στο σπίτι της, η ίδια δεν κάλεσε σε βοήθεια και έφυγε”.

2 σχόλια:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive