Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

“Τέλω μία Ελληνίδα 25 χρονών ιξύπνια & ομορφήα”…Σου έχουμε ΚΑΛΥΤΕΡΗ προσφορά. Παίρνεις την Κυρά Τασσία ΚΑΙ ΔΩΡΟ την Σια ΚΑΙ τη Θεανώ. Τι λές είσαι;



Δεν θέλει λέει ούτε Ρωσίδες, ούτε Αλβανίδες. 
Τέλει μια Ελληνίδα ¨ιξύπνια και ομορφήα¨. 
Μάλλον θέλει ελληνικό διαβατήριο, αλλά αυτό η Ελληνίδα θα το καταλάβει αργότερα. 
ΒΙΝΤΕΟ>>


https://katohika.gr/

2 σχόλια:

  1. περα απο τους ελληνοφωνους γραικυλους που παραγγελνουν και αγοραζουν απο απεναντι ακομα και επιπλα και νυφικα,
    σε πιανει πραγματικα θλιψη μια χωρα που σε αποσταθεροποιει μεσω της λαθροεισβολης εσυ να την διευκολυνεις να πραγματοποιει με τοση ευκολια τις τουρκικες εξαγωγες στην χωρα σου(και οχι μονο) πλημμυριζοντας την οικονομια και αγορα σου ακομα και με χαμηλης ποιοτητα προιοντα αποδυναμωνοντας και διαλυοντας περαιτερω την εγχωρια οικονομια και αγορα:

    «Άκυρο» στις τουρκικές νταλίκες με προορισμό τον Πειραιά ρίχνει η Χίος.

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/892218_i-hios-vazei-stop-stis-toyrkikes-ntalikes-me-proorismo-ton

    ''Η Χίος είχε αναδειχτεί τα τελευταία χρόνια σε διαμετακομιστικό κόμβο, ως ενδιάμεσος σταθμός μεταφοράς μεγάλου όγκου εμπορευμάτων από την Τουρκία προς την ηπειρωτική Ελλάδα, μέσω της γραμμής Τσεσμέ – Χίο...Το συγκεκριμένο δρομολόγιο, το οποίο επιλέγονταν από πολλούς Τούρκους εξαγωγείς ως πιο γρήγορο και οικονομικό σε σχέση με τη χερσαία οδό μέσω Έβρου, έχει κοπεί από τον περασμένο Μάρτιο και δεν προβλέπεται να ανοίξει σύντομα, τουλάχιστον ως τις 15 Ιουλίου με τα σημερινά δεδομένα, παρά τις έντονες πιέσεις της τουρκικής πλευράς.Η ιδιαιτερότητα, σε σχέση με την οδική μεταφορά, είναι πως οι Τούρκοι οδηγοί των φορτηγών έπρεπε να παραμένουν στη Χίο για χρονικό διάστημα 7 ωρών, από την άφιξή τους στο νησί, νωρίς το μεσημέρι, μέχρι την επιβίβασή τους στο πλοίο της γραμμής, που αναχωρεί το βράδυ για Πειραιά.
    «Δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε την δημόσια υγεία, ούτε να παρακάμψουμε τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ», λέει ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Βόρειου Αιγαίου, Παντελής Βρουλής, με εισήγηση του οποίου διακόπηκαν τα δρομολόγια του πλοίου «Chios» από τις 15 Μαρτίου. Το συγκεκριμένο πλοίο έκανε καθημερινά το δρομολόγιο Τσεσμέ – Χίος, μεταφέροντας 6 ως 8 νταλίκες με εμπορεύματα, ενώ σε περιόδους υψηλής ζήτησης «έπιανε» λιμάνι μέχρι και τρεις φορές την ημέρα.
    Έκτοτε οι ελληνικές Αρχές δέχονται ασφυκτικές πιέσεις από την τουρκική πλευρά για άρση της απαγόρευσης. «Μετά το Πάσχα πίεζαν πολύ. Ζήτησαν να καταθέσουμε εγγράφως τις απόψεις μας και το έκανα. Τους έγραψα απλά τους κανόνες που ισχύουν με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα», είπε ο προϊστάμενος του Τελωνείου Χίου, Θεοχάρης Γιαλούρης.

    Η Περιφέρεια κατέθεσε δύο εναλλακτικές προτάσεις, για τη διακίνηση «ορφανών» εμπορευμάτων, χωρίς την παρουσία Τούρκων οδηγών: Η πρώτη, η οποία δεν έγινε δεκτή, προέβλεπε πως τα φορτηγά που θα φορτώνονταν στο πλοίο από τον Τσεσμέ θα συνοδεύονταν από μόνο έναν ή δύο Τούρκους οδηγούς, οι οποίοι θα τα κατέβαζαν στο λιμάνι της Χίου και από εκεί στο πλοίο της γραμμής για Πειραιά. Η δεύτερη πρόταση αφορούσε την φόρτωση και εκφόρτωση των παλετών με τα εμπορεύματα απευθείας στο πλοίο «παντόφλα», χωρίς φορτηγά, με την συνδρομή συνεργατών στο ελληνικό νησί. Η συγκεκριμένη λύση προκρίθηκε, αλλά αφορά κυρίως εμπορεύματα που έχουν ως τελικό προορισμό τη Χίο και δεν μεταφέρονται στην ηπειρωτική Ελλάδα.
    Το δρομολόγιο με το ...νυφικό...Ήδη το πρώτο δρομολόγιο κατ΄ εξαίρεση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες με αυτόν τον τρόπο, μεταφέροντας μεταξύ άλλων τα έπιπλα και το …νυφικό για ένα ζευγάρι νεόνυμφων από τη Χίο που κινδύνευε να χάσει τις ημερομηνίες, ενώ το ερχόμενο Σάββατο αναμένεται το δεύτερο.
    Η γραμμή Τσεσμέ – Χίου είναι η μοναδική εμπορευματική μεταξύ των νησιών του Βόρειου Αιγαίου και των τουρκικών παραλίων. Σε ό,τι αφορά τις επιβατικές συνδέσεις προς Λέσβο, Χίο και Σάμο, αυτές έχουν απαγορευτεί εντελώς, στερώντας από τα νησιά τους Τούρκους επισκέπτες που είναι βασικοί «αιμοδότες» των οικονομιών τους, με πάνω από 110.000 επισκέψεις ετησίως.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Poor refugees mothers, we should help them become a part of our society!

    https://twitter.com/thedukeoriginal/status/1277547985556189184

    Λάρισα: Για οίκο ανοχής ξεκίνησε σε... στρατόπεδο της Πολεμικής Αεροπορίας κατέληξε

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/892078_larisa-gia-oiko-anohis-xekinise-se-stratopedo-tis-polemikis

    ''Μια άνευ προηγουμένου «σκηνή» διαδραματίστηκε στην Λάρισα, όταν ένας αλλοδαπός ποδηλάτης, εντοπίστηκε να περιφέρεται εντός του στρατοπέδου της Πολεμικής Αεροπορίας που βρίσκεται στην περιοχή.Ο αλλοδαπός ο οποίος είναι Αλβανικής καταγωγής, ξέφυγε της προσοχής των στελεχών της πύλης και εισήλθε εντός του στρατοπέδου, όπου περιφερόταν με το ποδήλατο, έως ότου συλληφθεί.Μάλιστα στο χώρο προσήλθε και η Αστυνομία.

    Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο Αλβανός ποδηλάτης ο οποίος από το πρωί το είχε ρίξει στις μπύρες, φέρεται να δήλωσε στους Αστυνομικούς, ότι ξεκίνησε από το γειτονικό χωριό της Λάρισας Πλατύκαμπος, για να πάει σε οίκο ανοχής.Όπως φέρεται να είπε, από το πολύ μεθύσι μπέρδεψε τους δρόμους και βρέθηκε εντός του στρατοπέδου.Ήδη έχει διαταχθεί ΕΔΕ για την υπόθεση.''

    Σάμος: Αιματηρή ληστεία μεταξύ αλλοδαπών στο hot spot

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/892126_samos-aimatiri-listeia-metaxy-allodapon-sto-hot-spot

    ''Εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνα η αιματηρή ληστεία που αναστάτωσε τις απογευματινές ώρες της περασμένης Παρασκευής την δομή παραμονής αλλοδαπών στην Σάμο.Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, ο δράστης επιτέθηκε στο θύμα κρατώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο με το οποίο τον τραυμάτισε και στην συνέχεια άρπαξε από τις τσέπες του ένα πορτοφόλι που περιείχε 380 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο και έσπευσε να εξαφανιστεί. Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
    Ο τραυματισμένος μετανάστης κατονόμασε τον δράστη στους αστυνομικούς της Ασφάλειας και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες, οι οποίες οδήγησαν στην σύλληψή του. Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και πρόκληση σωματικής βλάβης, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive