Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Οργισμένη και ΔΙΚΑΙΑ αντίδραση Γεωργιάδη με τα fake news για τον «θάνατο» του γιου του – «Δείγμα μίσους» λέει. ΦΩΤΟ

Οργισμένη αντίδραση Γεωργιάδη με τα fake news για τον «θάνατο» του γιου του - «Δείγμα μίσους»
Την αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, προκάλεσε μήνυμα χρήστη του Twitter που υποστήριζε πως «πέθανε το παιδί του». Η εν λόγω ανάρτηση έγραφε: «ΕΚΤΑΚΤΟ: πέθανε ο γιος του...
@AdonisGeorgiadi, είχε ανάγκη από εγχείρηση καρδιάς, δυστυχώς το #Παιδοκαρδιοχειρουργικο στο Αγ. Σοφίας δεν λειτουργεί πλέον».
Η απάντηση από πλευράς του κ. Γεωργιάδη ήταν άμεση:
«Πέραν του ότι έχω κινήσει ήδη τις προβλεπόμενες εκ του νόμου διαδικασίες, ανεβάζω αυτό το αχαρακτήριστο μήνυμα, ως δείγμα του μίσους και της ποιότητας που κρύβουν στην ψυχή τους αυτοί οι άνθρωποι. Θα εκτιμούσα τα μαζικά report πάντως σε αυτή την αισχρή περίπτωση».
Νωρίτερα είχε διατυπωθεί έντονη κριτική για τη λειτουργία του Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων “Η Αγία Σοφία”, κάτι που έκανε το υπουργείο Υγείας να προχωρήσει σε διευκρινίσεις.
Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας
Σχετικά με δημοσιεύματα για τη λειτουργία του Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων “Η Αγία Σοφία”, διευκρινίζονται τα εξής:
1. Τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά που χρήζουν καρδιοχειρουργικής επέμβασης, αντιμετωπίζονται από το “Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο”, κάτι που γινόταν και πριν την περίοδο του κορωνοϊού, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, καθώς στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου διεξάγονταν εργασίες ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού, από μία μεγάλη δωρεά που υπήρχε σε εξέλιξη.
2. Από τη στιγμή που έχει αρθεί η αναστολή των τακτικών χειρουργείων, η λίστα των τακτικών χειρουργείων που εκκρεμούν, εξετάζεται από ομάδα γιατρών του ΩΚΚ έτσι ώστε αυτά που χρήζουν αντιμετώπισης να πραγματοποιούνται άμεσα.
3. Όλα τα περιστατικά που χειρουργούνται στο ΩΚΚ δεν έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση για τους ασφαλισμένους, πραγματοποιούνται δε σε ένα Νοσοκομείο του οποίου η φήμη είναι διεθνής για τις επεμβάσεις καρδιάς.
4. Επισημαίνεται ιδιαίτερα, ότι η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων “Η Αγία Σοφία”, υποδέχεται όλα τα περιστατικά COVID-19 ανηλίκων. Αν σταματούσε η λειτουργία της ως ΜΕΘ-COVID προκειμένου να εξυπηρετεί τακτικά χειρουργεία, αυτό θα είχε ως συνέπεια να μην υπάρχει στη Νότια Ελλάδα ΜΕΘ Παίδων για επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού.

1 σχόλιο:

  1. ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΛΑΒΟΜΑΡΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive