Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Οι ΗΠΑ απαγορεύουν την πρόσβαση της Bundesbank στα γερμανικά αποθέματα χρυσού - ο εκπρόσωπος της Merkel το αφήνει μετέωρο. ΒΙΝΤΕΟ

Οι ΗΠΑ απαγορεύουν την πρόσβαση της Bundesbank στα γερμανικά αποθέματα χρυσού - ο εκπρόσωπος της Merkel το αφήνει κρύο
Η Bundesbank διατηρεί ακόμα 1.236 τόνους χρυσού αξίας περίπου 50 δισεκατομμυρίων ευρώ στο Fed στη Νέα Υόρκη. Η Bundesbank ζητά άδεια εδώ και χρόνια για να πραγματοποιήσει απογραφή του χρυσού της στη Νέα Υόρκη. Μάταια μέχρι σήμερα....
Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας ήθελε να αποσύρει 14 τόνους χρυσού αξίας μισού δισεκατομμυρίου ευρώ από το Λονδίνο στις αρχές Νοεμβρίου για να τους προστατεύσει από τις κυρώσεις των ΗΠΑ. Ωστόσο, ο θεματοφύλακας του χρυσού, η Τράπεζα της Αγγλίας, αρνήθηκε να το εκδώσει μετά από πίεση από τις Ηνωμένες Πολιτείες. 
Εικόνα εικονιδίου.
Τι σημαίνει αυτό για την κατάσταση των περισσότερων από 1.000 τόνων χρυσού που η Fed της Νέας Υόρκης κατέχει για την Bundesbank - εάν η Τράπεζα της Αγγλίας, υπό απλή πίεση από την Ουάσιγκτον , ζημιώσει τη φήμη της ως θεματοφύλακα χρυσού και απλά δεν αποδεσμεύει πλέον τον αποθηκευμένο χρυσό στον ιδιοκτήτη ;
Γερμανικά αποθέματα χρυσού αξίας 50 δισεκατομμυρίων ευρώ είναι ακόμη αποθηκευμένα στη Νέα Υόρκη. Με ένα μικρό ελάττωμα: Η Bundesbank, παρά τα επανειλημμένα αιτήματα, μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει πρόσβαση στην κατάθεση του χρυσού της από τις ΗΠΑ και ως εκ τούτου δεν είναι σε θέση να επιθεωρήσει το απόθεμα χρυσού της στη Νέα Υόρκη. 
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ελέγχου περιέγραψε το γεγονός ότι η Bundesbank δεν είχε λάβει ποτέ απόθεμα του χρυσού της στη Νέα Υόρκη, επειδή δεν του επιτρέπετο να εισέλθει στις αποθήκες, σε μια έκθεση εμπειρογνωμόνων ως "παράνομη". 
Το Ελεγκτικό Συνέδριο διαμαρτύρεται επίσης ότι η Fed της Νέας Υόρκης δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το χρυσό της Bundesbank. Εάν αποδείχθηκε κάποια στιγμή ότι έλειπε εν όλω ή εν μέρει, η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία θα ήταν απλώς άτυχη.
Ο RT Deutsch ήθελε να μάθει από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο τι θέλει να κάνει η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση για να τερματίσει αυτό το "παράνομο κράτος", το οποίο έχει αποφασίσει η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ελέγχου. Οι απαντήσεις μιλούν από μόνες τους: 

1 σχόλιο:

  1. Τι έγινε ρε παληκάρια; Η Γερμανία δεν είναι εκείνη που διατάζει και το 4ο ράϊχ καταπιέζει όλον τον κόσμο; Δεν έχει δικαίωμα στον χρυσό της γιατί το απαγορεύουν οι ΗΠΑ; Δηλαδή οι ΗΠΑ κυβερνούν το παντοδύναμο 4ο ράϊχ της εβραίας Κασνερ; Ξυπνάτε ρε που μόνο ξέρετε να κατηγορείτε την υπόδουλη Γερμανία για να μη σας μαλώσουν τα αφεντικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive