Σάββατο 9 Μαΐου 2020

«Παίρνουν λεφτά από φαρμακευτικές ενώ προωθούν εμβόλια και τρομοκρατούν»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος επιτέθηκε από το βήμα της Βουλής στον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Σίψα, οι οποίοι είναι τα «πρόσωπα» της κυβερνητικής ομάδας επιστημόνων για τον κορωνοϊό, κατηγορώντας τους ότι χρηματίζονται από φαρμακοβιομηχανίες. Μάλιστα υποστήριξε πως έχει στοιχεία για χρηματοδοτήσεις 150 χιλιάδων ευρώ..!!...
«Είναι ένα παιδάκι, καθηγητής πανεπιστημίου, είναι βέβαια ο άνθρωπος που βγαίνει στον Σκαι και παίρνει έργα από φαρμακοβιομηχανίες. Έχω εδώ αποφάσεις που λένε για 150 χιλ. ευρώ. Βγαίνει ο κ. Σύψας και ο κ.Τσιόδρας και παίρνουν λεφτά από το πανεπιστήμιο για εργασίες σε φαρμακοβιομηχανίες.
Δεν υπάρχει θέμα ηθικό όταν υποστηρίζουν εμβόλια αυτών των εταιρειών..; (Υπάρχει φυσικά..!!)  Οι καθηγητές μας παίρνουν λεφτά από φαρμακοβιομηχανίες ενώ πιέζουν τους Έλληνες να κλειστούν στα σπίτια τους, τους τρομοκρατούν και έκλεισαν την οικονομίας της χώρας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive