Σάββατο 23 Μαΐου 2020

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ; ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟ. ΒΙΝΤΕΟ ΕΓΓΡΑΦΟ


ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ...


                                      ΜΗΝΥΣΗ

Του ___________________________________________του__________________

και της ______________________________, κατοίκου _________________________

Α.Δ.Τ. ____________________, ΑΦΜ _______________________

ΤΗΛ. ____________________________________
  Μήνυση κατά του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του υπουργού υγείας Βασιλείου Κικίλια, του ιατρού κυρίου Σωτηρίου Τσιόδρα, της επιτροπής των ιατρών για τον κορονοϊό και κατά παντός άλλου προσώπου που αποδειχθεί ως υπαίτιος για την συμμετοχή στην παραβίαση της ελευθερίας μου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μου που απορρέουν από το σύνταγμα της Ελλάδας και την διεθνή διακήρυξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
  Η πρόεδρος της ελληνικής "δημοκρατίας" που λόγω της θέσης που κατείχε του στο δικαστικό σώμα γνώριζε τα όσα καταμαρτυρώ και σιωπούσε. Τους κατηγορώ επίσης και για την συμμετοχή τους στην παγκόσμια συμμορία που διεθνώς ονομάζεται "κλίκα" λατινιστί cabal που βάλει κατά της ελευθερίας του ανθρώπου και κατ επέκταση κατά του ελληνικού λαού.
Με τις πράξεις τους αλλά και με την αδράνειά τους περιόρισαν την ελευθερία μου και την ελευθερία των μελών της οικογενείας μου αλλά και όλων των Ελλήνων πολιτών. Διασπάθησαν το δημόσιο χρήμα και υποθήκευσαν την ιδιωτική και δημόσια περιουσία των Ελλήνων πολιτών και προκάλεσαν ανήκεστο βλάβη στην οικογενειακή μας επιχείρηση και στην ελληνική οικονομία στο σύνολό της.

  Εγώ ο _________________________________ του _______________________ και της ____________________________ καταθέτω τη μήνυση αυτή και ζητώ την καθαίρεση του Έλληνα πρωθυπουργού καθώς και όλων των συνυπευθύνων και την παραδειγματική τους τιμωρία, την άμεση αποκατάσταση της ελευθερίας μου και όλων των Ελλήνων πολιτών και την άμεση επαναφορά της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής ζωής στην κανονικότητα.
  Κατάργηση όλων των νόμων και Π.Ν.Π. που ψηφίστηκαν κατά του κορονοϊού κατ' εντολή ενός υπερεθνικού οργανισμού του Π.Ο.Υ. και του G.P.M.B. που κατηγορούνται ευθέως από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για παράνομες οδηγίες, μοχλεύσεις και χρηματοδοτήσεις και την προκήρυξη εκλογών με ταυτόχρονη απαγόρευση της συμμετοχής σ αυτές όλων όσων συμμετείχαν ενεργά στην εφαρμογή του σχεδίου της παγκόσμιας κλίκας - συμμορίας αλλά και όλων όσων ενώ γνώριζαν την αλήθεια την απέκρυψαν δόλια από τον ελληνικό λαό.
  Ο Έλληνας πρωθυπουργός αλλά και όλοι οι συνένοχοι στο ιδιότυπο με δήθεν ιατρική συνταγή πραξικόπημα χωρίς καμία δημοσιευμένη μελέτη σε έγκριτο ιατρικό επιστημονικό περιοδικό υπακούοντας τυφλά στις εντολές όχι μόνο του Π.Ο,Υ. αλλά και μιας θυγατρικής του αμφίβολης ταυτότητας με την ονομασία Global Preparednes Monitoring Board αποφάσισαν την ολοκληρωτική καταστροφή της ελληνικής οικονομίας, την απαγόρευση της θρησκευτικής μου ελευθερίας, την απαγόρευση κυκλοφορίας στο πρόσωπό μου αλλά και σε όλους τους Έλληνες πολίτες επιβάλλοντας μάλιστα παρανόμως και χρηματικό πρόστιμο.
  Ο συγκεκριμένος οργανισμός δημιουργήθηκε από την συμμορία που είναι ταυτόχρονα και ιδιοκτήτες του Π.Ο.Υ. (ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι ιδιωτική εταιρεία με μανδύα δημοσίου). Μέτοχοι σε αυτό το κατασκεύασμα είναι οι Rockefeller, Bill Gates, G. Sorros που αποτελούν σημαντικά μέλη της cabal σύμφωνα με πάρα πολλά δημοσιεύματα στον διεθνή και εγχώριο τύπο.
  Από το 2009 τουλάχιστον προετοιμάζουν την παγκόσμια κοινή γνώμη μέσω της γρίπης του Η1Ν1 για όλα αυτά που σήμερα πράττουν.
  Κάθε χρόνο όλοι οι γιατροί γνωρίζουν ότι κυκλοφορεί ένας ιός που προκαλεί την κοινή γρίπη αλλά από το 2001 άρχισαν να βαφτίζουν αυτόν τον ιό με περίεργα ονόματα για να μπορούν με αυτόν τον τρόπο να μας υπονομεύσουν και να προετοιμάσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό που διακατέχεται από άγνοια περί των επιστημονικών ιατρικών δεδομένων.
  Το 2017 δημιούργησαν την εγκληματική οργάνωση G.P.M.B., μέσω της οποίας εντέλουν τις κυβερνήσεις όπως απροκάλυπτα αναφέρουν στον ιστότοπό τους να πράττουν όσα πράττουν υπό την μορφή manual, οδηγιών.     Προετοίμασαν την κήρυξη μιας ιογενούς λοίμωξης της κοινής γρίπης και την χαρακτήρισαν πανδημία με απώτερο σκοπό και στόχο την επιβολή της παγκόσμιας δικτατορίας.
  Χρησιμοποίησαν τα Μ.Μ.Ε. για να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη καθώς και γιατρούς που παραβαίνοντας τον όρκο του Ιπποκράτη συμμετείχαν στη διασπορά του φόβου και της γιγάντωσης ενός μέρους της αλήθειας στα μάτια του ελληνικού λαού που είχε και έχει άγνοια περί των ιατρικών.
  Και οι γιατροί και οι δημοσιογράφοι που συμμετείχαν ενεργά στη συμμορία σε δεύτερη φάση θα πρέπει να ελεγχθούν και αυτοί καθώς επίσης και οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί.
  Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας χωρίς να διασταυρώσει πληροφορίες ως όφειλε υπάκουσε τυφλά σε ανύπαρκτες επιδημιολογικές μελέτες και έβαλε τη χώρα και την ζωή μου σε μία περιπέτεια που το τέλος της αποβαίνει οδυνηρό.
  Μελέτες που να αποδεικνύουν την νηφάλια αντίδραση σε ένα κοινό παθογόνο επιφυλάσσομαι να προσκομήσω κατά την διαδικασία ακρόασης και με την πρόσκληση μαρτύρων για να αποδείξω με στοιχεία τα όσα επικαλούμαι στην μήνυση αυτή.
Καλώ ως μάρτυρες τους γιατρούς :
Βόβολη Φαίδωνα, Ιωαννίδη Ιωάννη, Ρωμανό Γεώργιο, Ματσάκη Μάριο, Ιωάννη Κουντουρά, Βατόπουλο Αλκιβιάδη, Γουργουλιάνη Κωνσταντίνο και Μουρούτη Κωνσταντίνο.
Καθώς επίσης τον καθηγητή Κοντογιώργη Γεώργιο, το οικονομολόγο Παναγιώτη Θεοδωρίδη και την Άντρια Κατσιματίδη.
Ζητώ την άμεση εκδίκαση της υπόθεσης λόγω της οικονομικής καταστροφής που επήλθε στη χώρα.
                                            
                                                        Ο μηνυτής

                                                                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive