Κυριακή 31 Μαΐου 2020

κ.Τσιόδρα το εμβόλιο του Γκέιτς κάντο ΕΣΥ!! Του *Ιωάννη Μυλωνά

Αγαπητέ Κύριε Τσιόδρα. Την πρώτη φορά που σε είδα σε συμπάθησα. Όταν έμαθα ότι έχεις 7 παιδιά σε θαύμασα. Είπα, να ένας πραγματικός και άξιος Έλληνας. Να κάνεις λαμπρές σπουδές στην Ιατρική που είναι και εξαιρετικά δύσκολες και να έχεις μεγαλώσει 7 παιδιά είναι ένας τιτάνιος άθλος που ελάχιστοι πετυχαίνουν. Εσύ τα κατόρθωσες και τα δυο. Στην πορεία όμως...
καθώς έβγαινες κάθε μέρα στις τηλεοράσεις, καταρρίφθηκαν και τα δυο συναισθήματα, της συμπάθειας και του θαυμασμού που είχα για σένα. Έλεγες πράγματα που δεν στέκουν, πράγματα αντιφατικά και φορές αντιεπιστημονικά. Μετά είπες ότι όλοι όσοι πέθαναν από άλλες ασθένειες και είχαν κοροναϊό τους καταγράφαμε ότι πέθαναν από κοροναϊό, διότι αυτές τις οδηγίες είχατε από τον ΠΟΥ και τα Ευρωπαϊκά Κέντρα Πρόληψης Ασθενειών. Στην Ελλάδα το 60% έχει καρκίνο, αλλά το 30% πεθαίνει από καρκίνο. Οι στατιστικές όμως δεν γράφουν ότι το 60% πέθανε από καρκίνο, αλλά μόνον το 30%, διότι αυτή είναι η αλήθεια. Μετά κύριε Τσιόδρα στεναχωρήθηκες για το ότι το εμβόλιο δεν θα είναι υποχρεωτικό και είπες πως είσαι απογοητευμένος που δεν θέλει να εμβολιαστεί ο κόσμος: «Πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι, όχι όπως με τον Η1Ν1» δήλωσες. Κύριε Τσιόδρα κάνεις πολιτική, δεν κάνεις επιστήμη, ούτε βρίσκεσαι μέσα στον λαό που υποφέρει τα πάνδεινα, μετά από 10 χρόνια Μνημονίων, ανεργίας, φτώχειας, ανέχειας, φόβου και πανικού.
Τσιόδρα η χώρα οδηγήθηκε στην οικονομική καταστροφή χωρίς να υπάρχει πανδημία. Επίσης με την επιμονή σου για υποχρεωτικό εμβολιασμό παραβιάζεις το Σύνταγμα, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τον Κώδικα της Νυρεμβέργης, τις διεθνείς συμβάσεις και την ηθική της ελεύθερης επιλογής του ανθρώπου, όσον αφορά το σώμα του. Το εμβόλιο του Γκέιτς κάντο εσύ και για να έχεις περισσότερη προστασία σου χαρίζω και το δικό μου. Διότι τα ίδια έλεγες και το 2009 με τον Η1Ν1 που πήρατε 17 εκατομμύρια εμβόλια και τα πετάξατε. Δεν θέλουμε τα εμβόλια του Γκέιτς και δεν τα κάναμε τότε, ούτε θα τα κάνουμε τώρα και θα είμαστε μια χαρά. Με την ψευτοπανδημία ρήμαξαν τα νοσοκομεία, μας αφήσατε στην τύχη μας, «αγκαλιά» με όλες τις ασθένειες. Κάθε εβδομάδα ακυρώνονται ή αναβάλλονται 7.500 χειρουργεία, διαλύθηκε το ΕΣΥ, καρκινοπαθείς, καρδιοπαθείς, διαβητικοί, άνθρωποι με ένα σωρό ασθένειες δεν πάνε στα νοσοκομεία, υποφέρουν και πολλοί από αυτούς μπορεί να πεθαίνουν και τώρα ξαφνικά θέλεις σώνει και καλά να εμβολιαστούμε όλοι από μια ανύπαρκτη ψευτοπανδημία; Σαν μονότονος ψάλτης του τροπαρίου της παγκοσμιοποίησης μου φαίνεσαι.
Τσιόδρα κάθε χρόνο στην Ελλάδα πεθαίνουν περίπου 100 χιλιάδες Έλληνες. Με το Lockdown, την ύφεση, την κατάρρευση της οικονομίας, την κατάρρευση της γεωργικής παραγωγής και της κτηνοτροφίας, την πείνα, την ανεργία, την φτώχεια, την διάλυση του κοινωνικού κράτους, τις αυτοκτονίες, τα επιπλέον ψυχικά νοσήματα, θα πεθαίνουν στα αμέσως επόμενα χρόνια 120, 130, 140 χιλιάδες Έλληνες. Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για όλους αυτούς τους επιπλέον θανάτους;
Τσιόδρα ξέρεις τι λέει ο όρκος του Ιπποκράτη για ένα ασθενή που δεν θέλει φάρμακο; Δηλαδή μας λες να κάνουμε εμβόλιο για την ψευτοπανδημία του κοροναϊού με ποσοστό θυμάτων μόλις στο 0,013 τοις εκατό και αυτά υπερεκτιμημένα και με ένα σωρό άλλες βαριές αρρώστιες, με κίνδυνο αργότερα να βγάλουμε καρκίνο, αυτοάνοσα, νευρολογικά προβλήματα, συν τα προβλήματα στείρωσης που θα προκύψουν, όπως έγινε στην Κένυα σε εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες; Διάβασε τι αναφέρει ο Ρόμπερτ Κένεντυ στα άρθρα του και στις ομιλίες του. Και όλα αυτά για έναν κοροναϊό από τους εκατοντάδες που έχουμε περάσει όλοι μας τις τελευταίες δεκαετίες χωρίς ούτε καν να το πάρουμε χαμπάρι;
Ο κοροναϊός είναι 100 χρόνια γνωστός. Επίσης χρειάζονται τουλάχιστον 10, 15 χρόνια για να κάνουν δοκιμές και ελέγχους πριν δώσουν στον κόσμο ένα εμβόλιο. Έχουν περάσει 40 χρόνια και δεν μπόρεσαν να βρουν εμβόλιο για το AIDS, διότι απλά δεν γίνεται, δεν λειτουργεί έτσι η φύση, δηλ. με εμβόλια. Δεν μπόρεσαν να βρουν εμβόλια για τόσες άλλες αρρώστιες και τώρα βεβιασμένα θέλεις μέσα σε λίγους μήνες να μας εμβολιάσουν όλους; Τα εμβόλια της δεκαετίας του 1980 ακόμα βγάζουν παρενέργειες και τώρα θα πάρουμε ένα εμβόλιο φτιαγμένο στα γρήγορα και στο πόδι; Μόνο ζόμπι θα πρέπει να είναι κάποιος για να δεχτεί εμβόλιο φτιαγμένο στο πόδι, πόσο μάλλον αν αυτό το εμβόλιο είναι του ΠΟΥ και του Bill Gates ο οποίος με τα εμβόλια του έχει προκαλέσει στείρωση σε εκατομμύρια κόσμο στην Ινδία και την Αφρική συν τις νευρολογικές αρρώστιες. (Βλέπε άρθρα και δηλώσεις του Ρόμπερτ Κένεντυ, Ντόναλντ Τραμπ και διακεκριμένων γιατρών.) Οι επιδημίες έρχονται και παρέρχονται. Όταν υποχώρησε σε μεγάλο ποσοστό η επιδημία της πολιομυελίτιδας, τότε ανακάλυψεν ο Σέιμπιν το εμβόλιο και άρχισαν να μας εμβολιάζουν. Και να μην υπήρχε το εμβόλιο σε λίγα χρόνια πάλι θα περνούσε. Γιατροί της Ιταλίας ισχυρίζονται ότι το ξέσπασμα της επιδημίας στην Λομβαρδία οφείλεται στον μαζικό εμβολιασμό των ηλικιωμένων με το εμβόλιο της γρίπης το 2017 και 2018.
Τσιόδρα θα ήθελα να σε ρωτήσω. Θα κάνεις εσύ και τα παιδιά σου τα εμβόλια του Γκέιτς; Πρόσεξε, εννοώ τα ίδια εμβόλια που θα κάνει όλος ο κόσμος. Διότι το 2009, πάλι με την ψευτοπανδημία του Η1Ν1, οι Αμερικανοί στρατιώτες του ΝΑΤΟ που υπηρετούσαν στην Ευρώπη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έκαναν άλλα εμβόλια από ότι ο υπόλοιπος κόσμος.
Εντωμεταξύ σύμφωνα με την Ιταλική Τράπεζα UniCredit, η ύφεση στην Ελλάδα το 2020 θα είναι 18,6%, (Ο Στουρνάρας λέει ότι θα είναι 9,5%) ενώ σε ολόκληρη την Ευρωζώνη 13%. Αυτό σημαίνει ότι εκτινάσσεται στο Θεό το χρέος και φτάνει στο 218,6 % του ΑΕΠ. Όταν ο Τζέφρυ ΓΑΠ έβαλε την χώρα στα μνημόνια το χρέος ήταν 120%. Η ύφεση στην Ελλάδα θα είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλο κράτος. Οι προβλέψεις της τράπεζας συνδέονται με το γεγονός ότι η οικονομία της χώρας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τουρισμό και τους συναφείς τομείς (οι οποίοι αντιπροσωπεύουν το 35% του ΑΕΠ και το 20% του εργατικού δυναμικού) κάτι που καθιστά την Ελλάδα πιο ευάλωτη από ό, τι πολλές άλλες χώρες της Ευρωζώνης.
*Ιωάννης Μυλωνάς(Υποψήφιος Δήμαρχος Νάουσας) 

2 σχόλια:

  1. Ἐπειδή ὁ μέσος ἄνθρωπος εἶναι μωρός, τουλάχιστον, κρίνει μὲ κριτήριο τὴν ἀμφάνιση, ἀδυνατώντας νὰ δῇ εἰς βάθος. Ἀκούει τὰ μισὰ ἀπ'ὅτι τοῦ λές, ἀκροάζεται τὰ μισὰ ἀπ'ὅτι ἀκούει, καταλαβαίνει τὰ μισὰ ἀπ'ὅτι ἀκροάστηκε, θυμᾶται τὰ μισὰ ἀπ'ὅτι κατάλαβε καὶ λέει τὰ μισὰ ἄπ'ὅτι θυμᾶται.
    Ὁ Τσιόδρας οὐδέποτε "μοῦ γέμισε τὸ μάτι". Ἔχει βλέμμα «νεκρό», ἄψυχο, στενὰ χείλη (ἐπιθετικός) τὰ ὁποῖα πολλάκις σφίγγει, ἄρα, ψεύδεται ἤ κάτι κρύβει. Ὁ τρόπος ποῦ πέφτει ἐπάνω στὸ ἔδρανο δείχνει ἄνθρωπο ἐπιβλητικό (μὲ κακὴ σημασία) ὁ ὁποῖος θέλει νὰ ἐπιβάλλῃ τὸ δικό του.
    Εἶναι ἕνας τυπικὸς Πολιτικὸς ὁ ὁποῖος θὰ ἔτρωγε τὰ παιδιά του, γιὰ νὰ ἀποκτήσῃ ἀξίωμα. Μηδαμινὴ προσωπικότητα, δοῦλος τῶν σιωνιστῶν, ἰδιώτης (κατὰ τὴν σπαρτιατικὴ ἔννοια).
    ΙΔΙΩΤΗΣ κατὰ τοὺς Σπαρτιάτες ἦταν ὁ ἀπασχολούμενος μόνο μὲ τὸν ἐαυτόν του καὶ συνεπῶς βλάκας. (ΙΔΙΩΤΗΣ > IDIOT)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΛΟΤΣΕΠΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΒΡΩΜΟΤΟΜΑΡΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ... ΟΜΩΣ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive